Δώρα και κληρώσεις για όσους ψωνίζουν με κάρτα στις γιορτές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δώρα και κληρώσεις για όσους ψωνίζουν με κάρτα στις γιορτές

Δώρα, κληρώσεις και πολλούς πόντους κερδίζουν όσοι κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους με χρεωστική και πιστωτική κάρτα.

Οι τράπεζες επιβραβεύουν τους πελάτες τους που προτιμούν το πλαστικό χρήμα και συνεχίζουν τις καμπάνιες επιβράβευσης με ακόμη μεγαλύτερα δώρα για την περίοδο των γιορτών.

Σημειώνεται ότι το όριο των αναλήψεων, σύμφωνα με τα capital controls, είναι 1800 ευρώ μηνιαίως, αλλά για τις αγορές με κάρτα δεν ισχύει κάποιος περιορισμός.

Επιστροφή 10% από τη Eurobank

Για τις αγορές για το εορταστικό τραπέζι, τα δώρα για τα αγαπημένα πρόσωπα, τις αποδράσεις σε χειμερινούς προορισμούς και τις ψυχαγωγικές εξόδους, οι πελάτες της Eurobank λαμβάνουν επιστροφή 10% των δαπανών τους στο κινητό τους.

Η προσφορά ισχύει από τις 9 Δεκεμβρίου 2017 έως τις 5 Ιανουαρίου 2018 και ισχύει για τις αγορές από τους επιλεγμένους συνεργάτες του προγράμματος με τις κάρτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα €πιστροφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι χρήστες, είναι να κατεβάσουν την εφαρμογή €πιστροφή app!

Οι πελάτες της Eurobank μπορούν να επιλέξουν:

  • Πιο fashion δώρα για μικρούς και μεγάλους στα πολυκαταστήματα attica, Marks & Spencer και DPAM.
  • Δώρα τεχνολογίας στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ & COSMOTE.
  • Είδη για το σπίτι στα καταστήματα ΙΚΕΑ και στο online supermarket yoda.gr.
  • Κινηματογραφικές βραδιές στα Village Cinemas ή ταξίδια με το Eurobank Travel.
  • Αθλητικά δώρα στα καταστήματα Intersport και The Athlete’s Foot.
  • Γευστικές απολαύσεις δωδώνη και chillbox.

Κληρώσεις 100 ευρώ από την Εθνική Τράπεζα

Με μετρητά επιβραβεύει η Εθνική Τράπεζα όσους πελάτες της κάνουν τα ψώνια τους με τις κάρτες Debit Mastercard και Εθνοcash Plus Maestro την περίοδο των γιορτών.

Κάθε εβδομάδα, 200 τυχεροί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουν 100 ευρώ σε μετρητά.

Με τις αγορές τους έως τις 31 Δεκεμβρίου, όλοι οι χρήστες των καρτών λαμβάνουν αυτόματα μέρος στις κληρώσεις. Κάθε αγορά (σε pos επιχείρησης ή σε ηλεκτρονικά καταστήματα στο διαδίκτυο) ποσού από 10 ευρώ και άνω, ισοδυναμεί με μία συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους Όρους Συμμετοχής.

«Βρέχει» yellows στην Τράπεζα Πειραιώς

Έως και 1.000.000 yellows «μοιράζει» η Τράπεζα Πειραιώς σε έναν υπερτυχερό καθημερινά έως τις 2 Ιανουαρίου 2018, με το ειδικό εορταστικό πρόγραμμα επιβράβευσης.

Επιπλέον, 100 τυχεροί κερδίζουν από 10.000 yellows, τα οποία μπορούν να εξαργυρώσουν κερδίζοντας εκπτώσεις και δωροεπιταγές στους συνεργαζόμενους εμπόρους.

Οι πελάτες της τράπεζας που πληρώνουν για τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα μπαίνουν αυτόματα στην καθημερινή κλήρωση.

Στις κληρώσεις συμμετέχουν και όσοι χρησιμοποιούν την υπηρεσία winbank web και mobile banking -για τους νέους χρήστες, καθώς και όσοι πληρώνουν μέσω του internet banking τους λογαριασμούς τους. Τυχεροί μπορεί να είναι, τέλος, και όσοι εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μέσω πάγιας εντολής.

Ένας ολόκληρος κόσμος επιβράβευσης από την Alpha Bank

Προσφορές, εκπτώσεις και δώρα προσφέρει η Alpha Bank όλον τον χρόνο μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus. Εξαργυρώνοντας Bonus πόντους σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες της τράπεζας μεγιστοποιούν το όφελός τους επιλέγοντας ακριβώς την επιβράβευση που επιθυμούν ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, εποχιακές και μη.

Ειδικά για τα πολυκαταστήματα Notos, η Alpha Bank προσφέρει επιστροφή 20% στους πελάτες της που αγοράζουν προσωπικά είδη, όπως ρούχα, καλλυντικά κ.α., με τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.