Ήρθε το Tap 'n Pay για ανέπαφες συναλλαγές από την Alpha Bank

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ήρθε το Tap 'n Pay για ανέπαφες συναλλαγές από την Alpha Bank

Νέα δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών στα τερματικά POS προσφέρει η Alpha Bank σε όσους χρησιμοποιούν το ψηφιακό της πορτοφόλι.

Τo my Alpha wallet εμπλουτίζεται με το Tap 'n Pay, μια νέα πρωτοποριακή λειτουργικότητα για ανέπαφες συναλλαγές μέσω του κινητού, για όλες τις καθημερινές μας πληρωές.

Τη νέα υπηρεσία μπορούν να χρησιμοποιήσουν όσοι κατέχουν τις χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες της Alpha Bank, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι μία από τις πρώτες εφαρμογές που υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές με το κινητό τηλέφωνο και για τα τρία μεγάλα σχήματα πληρωμών (Visa, Mastercard και American Express). Το my Alpha wallet με Tap 'n Pay παρέχει μία σύγχρονη εμπειρία πληρωμών μέσα από ένα ασφαλές και εύχρηστο περιβάλλον.

Με μία απλή και γρήγορη διαδικασία, ο πελάτης που διαθέτει κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό Android και με δυνατότητα NFC, μπορεί να «κατεβάσει» την εφαρμογή my Alpha wallet από το Play Store και να ενεργοποιήσει το Tap ‘n Pay για τις κάρτες που επιθυμεί, δημιουργώντας τον τετραψήφιο μυστικό κωδικό (mPIN) για τη χρήση της υπηρεσίας.

«Το my Alpha wallet με Tap 'n Pay, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή πληρωμών στην ελληνική αγορά, η οποία προσφέρει στους χρήστες της σημαντική προστιθέμενη αξία και έχει ήδη διακριθεί για την καινοτομία και τη λειτουργικότητά της», σημειώνει ο Δαμιανός Χαραλαμπίδης, Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής και Chief Digital Officer της Alpha Bank.

«Συνεχίζουμε την εφαρμογή του σχεδίου μας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό της Τραπέζης, αναπτύσσοντας πρωτοποριακές ψηφιακές λύσεις που αξιοποιούν τις δυνατότητες της τεχνολογίας κι έχουν ως γνώμονα την προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών μας», συμπληρώνει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider