Αγοράστε πετρέλαιο θέρμανσης και «ζεσταθείτε» με πόντους και άτοκες

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε πετρέλαιο θέρμανσης και «ζεσταθείτε» με πόντους και άτοκες

Την Παρασκευή ανακοινώνεται η τιμή διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης και από τις πρώτες εκτιμήσεις προκύπτει ότι θα κυμανθεί στα επίπεδα των 93 έως 98 λεπτών το λίτρο.

Πολλοί καταναλωτές σπεύδουν να «φουλάρουν» τις δεξαμενές από την έναρξη της διάθεσης προκειμένου να κάνουν τον προγραμματισμό του για τη νέα χειμερινή σεζόν.

Οι τέσσερις μεγαλύτερες τράπεζες «ανακουφίζουν» τον πόνο της θέρμανσης, ιδίως μετά τον περυσινό βαρύ χειμώνα που κόστισε ακριβά στο πορτοφόλι των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, προσφέρουν δυνατότητες πληρωμών με άτοκες δόσεις σε όσους χρησιμοποιούν πιστωτική κάρτα.

Επίσης, οι καταναλωτές κερδίζουν πόντους μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης που ισχύουν τόσο για τις πιστωτικές όσο και για τις χρεωστικές κάρτες. Τώρα, μπορείτε να αγοράζετε το πετρέλαιο θέρμανσης μέσω κάρτας και να παίρνετε πίσω ένα μέρος των χρημάτων, συνήθως έως 3%.

Ας δούμε τις προσφορές που προσφέρει κάθε τράπεζα για την αγορά πετρελαίου θέρμανσης με κάρτα:

EKO και ΕΛΙΝ με κάρτες Eurobank

Για τους πελάτες της Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή και αγοράζουν πετρέλαιο από το δίκτυο της ΕΚΟ, παρέχεται η δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με επιστροφή 3% επί της αξίας των αγορών τους. Επίσης, υπάρχει δυνατότητα 9 άτοκων δόσεων για τις κάρτες που έχουν εκδοθεί από τη Eurobank είτε από το Δίκτυο Νέο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Επιστροφή, καθώς και τα επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται στην ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας και στην εφαρμογή Επιστροφή app για κινητά smartphones, η οποία διατίθεται δωρεάν στο App Store και στο Google Play.

Τα πρατήρια ΕΛΙΝ δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες όλων των τραπεζών να αγοράσουν το πετρέλαιο θέρμανσης με 9 άτοκες δόσεις. Ειδικά για τη Eurobank, ισχύει το πρόγραμμα επιστροφής έως και 3% επί της αξίας των αγορών. Οι αγοραστές μπορούν να εξαργυρώνουν τα χρήματα της επιστροφής σε επόμενες αγορές στα πρατήρια της ΕΛΙΝ πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Avin και Cyclon με κάρτες Πειραιώς

Οι πελάτες της Τράπεζας Πειραιώς απολαμβάνουν έκπτωση 3% για αγορές από τα πρατήρια της Avin και της Cyclon, όταν χρησιμοποιούν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ειδικά για το πετρέλαιο θέρμανσης, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών μπορούν να κάνουν τις αγορές τους με 12 άτοκες δόσεις και λαμβάνουν επιστροφή 5% επί της συνολικής αξίας.

BP και Shell με κάρτες Alpha Bank

Πόντους και 9 άτοκες δόσεις απολαμβάνουν οι πελάτες της τράπεζας για αγορά πετρελαίου θέρμανσης με οποιαδήποτε κάρτα. Οι άτοκες δόσεις ισχύουν καθ’ όλη την επίσημη διάρκεια διάθεσης πετρελαίου θέρμανσης.

Το πρόγραμμα επιβράβευσης Bonus και η BP, ως μεγάλος συνεργάτης του προγράμματος, προσφέρουν 4 Βonus πόντους για κάθε ένα 1 ευρώ αγορών στα πρατήρια BP με το σήμα Bonus. Oι κερδισμένοι Bonus πόντοι μπορούν να εξαργυρωθούν σε αυτά τα πρατήρια BP και οι Πελάτες να κερδίσουν με αυτόν τον τρόπο όλον τον ΦΠΑ 24%, της αξίας των καυσίμων τους.

Για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε πετρέλαιο θέρμανσης, οι κάτοχοι καρτών Bonus της Alpha Bank μπορούν να καλούν τον αριθμό 18199 για Αθήνα-Θεσσαλονίκη ή να επισκεφθούν τα επιλεγμένα πρατήρια ΒΡ με τηνειδική σήμανση των 9 ατόκων δόσεων.

Παράλληλα, για αγορές από τη Shell, οι Πελάτες της Alpha Bank που κατέχουν τις κάρτες Diners Club, Energy MasterCard και Dynamic American Express απολαμβάνουν ειδικά προνόμια: Τη μεγαλύτερη επιβράβευση, 5% επί της αξίας της κάθε συναλλαγής τους στη Shell, από την 1.11.2017 έως την 15.12.2017 καθώς και τη δυνατότητα αγοράς πετρελαίου θέρμανσης με 9 άτοκες δόσεις καθ’ όλη τη διάρκεια διαθέσεώς του στην αγορά.

Οι 9 άτοκες δόσεις στη Shell ισχύουν μόνο για παραγγελίες στα τηλέφωνα: 801 11 20406 (για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα) και 2310 688644 (για τη Θεσσαλονίκη). Μετά τη λήξη της παραπάνω προσφοράς, δηλ. μετά την 15.12.17, οι κάρτες Diners Club και Energy MasterCard προσφέρουν επιβράβευση 3% επί της αξίας της κάθε συναλλαγής σε όλες τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν στα πρατήρια Shell.

ΕΚΟ και ΕΛΙΝ με κάρτες Εθνικής Τράπεζας

Μέσω του προγράμματος επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, μπορείτε να αγοράσετε το πετρέλαιο θέρμανσης και να κερδίσετε 8 πόντους για κάθε 1 ευρώ που πληρώνετε.

Τους πόντους που μαζεύετε μπορείτε να τους εξαργυρώσετε στο επόμενο γέμισμα που θα κάνετε από το δίκτυο της ΕΚΟ και της ΕΛΙΝ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider