Αγοράστε τα δώρα του Πάσχα με κάρτα και κερδίστε!

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αγοράστε τα δώρα του Πάσχα με κάρτα και κερδίστε!

Άφθονους πόντους και γενναίες εκπτώσεις προσφέρουν οι τράπεζες σε όσους κάνουν τα πασχαλινά ψώνια ή κλείσουν τις διακοπές τους μέσω των χρεωστικών και πιστωτικών καρτών.

Τα οφέλη από τη χρήση του πλαστικού χρήματος τα γνωρίζουμε ήδη –κατοχύρωση αφορολόγητου, πόντοι επιβράβευσης, επιστροφή χρημάτων. Εν όψει του Πάσχα, όμως, οι τράπεζες αυξάνουν τους πόντους και επιστρέφουν περισσότερα χρήματα στους πελάτες τους.

Πασχαλινός διαγωνισμός και δώρα από την Τράπεζα Πειραιώς

Προσφορές και εκπτώσεις προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς στους πελάτες της που κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους με κάρτα. Συγκεκριμένα, οι χρήστες καρτών μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους, όπως λαμπάδες, κοσμήματα, παιδικά ρούχα κ.α., και να κερδίσουν ακόμη περισσότερα yellows μέσω του προγράμματος επιβράβευσης yellow.

Επίσης, μπορούν να κλείσουν εκδρομές για το Πάσχα μέσω των συνεργαζόμενων ταξιδιωτικών γραφείων, ή να κάνουν κράτηση στα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, και να κερδίσουν yellows που στη συνέχεια θα εξαργυρώσουν με εκπτώσεις επί των αγορών τους. Ειδικές προσφορές παρέχουν οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και για το πασχαλινό τραπέζι.

Εκτός από την επιστροφή χρημάτων, οι χρήστες καρτών μπαίνουν αυτόματα και στον ειδικό πασχαλινό διαγωνισμό στον οποίο έως 100 τυχεροί θα κερδίσουν 10.000 yellows.

10% Επιστροφή για τις αγορές μέσω Eurobank

Στο 10%, από 1%, «εκτοξεύεται» την περίοδο του Πάσχα το ποσοστό επιστροφής που παρέχει η Eurobank σε όσους πελάτες της κάνουν τις αγορές τους μέσω των πιστωτικών και χρεωστικών καρτών

Προϋπόθεση για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα είναι να έχουν κάνει εγγραφή στη δωρεάν εφαρμογή Επιστροφή app μέσω του κινητού τους τηλεφώνου, συνδέοντας την κάρτα που χρησιμοποιούν.

Η πασχαλινή προσφορά ισχύει για αγορές έως τις 18 Απριλίου στα καταστήματα Attica, ΙΚΕΑ, Intersport και Γερμανός.

Σημαντικά ποσοστά επιστροφής ισχύουν και για τις υπόλοιπες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στο πρόγραμμα Επιστροφή της Eurobank. Όσοι πελάτες έχουν εγκαταστήσει έως τις 30 Μαρτίου την εφαρμογή θα κερδίζουν κατά τη συναλλαγή της αγοράς (αυτόματα-online) 10% €πιστροφή στα καταστήματα Praktiker.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συλλογή ή εξαργύρωση ευρώ €πιστροφή είναι η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί μέσω μηχανήματος αποδοχής καρτών Eurobank ή μηχανήματος που διοχετεύει τις συναλλαγές στη Eurobank. Η προσφορά ισχύει και για τις online συναλλαγές.

Πολλαπλασιάστε τους πόντους σας στην Εθνική Τράπεζα

Για κάθε συναλλαγή που με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, συλλέγετε πόντους τους οποίους εξαργυρώνετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις του προγράμματος go4more, αλλά και στα προϊόντα και υπηρεσίες της τράπεζας.

Αυτό το Πάσχα, οι πελάτες της Εθνικής κερδίζουν ακόμη περισσότερους πόντους μέσω των πασχαλινών προσφορών. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ειδική ιστοσελίδα της τράπεζας.

Σημειώνεται ότι για να χρεωθούν οι πόντοι στον λογαριασμό του πελάτη, θα πρέπει η συναλλαγή να πραγματοποιείται μέσω των τερματικών (POS) της Εθνικής Τράπεζας κατά τη συλλογή και εξαργύρωση πόντων.

Κερδίστε πόντους Bonus από την Alpha Bank

Προσφορές, εκπτώσεις και δώρα προσφέρει η Alpha Bank όλον τον χρόνο μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Bonus.

Εξαργυρώνοντας Bonus πόντους σε 4.000 επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες της τράπεζας μεγιστοποιούν το όφελός τους επιλέγοντας ακριβώς την επιβράβευση που επιθυμούν ανάμεσα σε ένα μεγάλο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, εποχιακές και μη.

Περισσότερους πόντους λόγω Πάσχα προσφέρει η Alpha Bank στους πελάτες της που τηρούν προθεσμιακές καταθέσεις.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider