Πληρώστε με χρεωστική και κερδίστε δώρα

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πληρώστε με χρεωστική και κερδίστε δώρα

Εδώ και 15 μήνες που ισχύουν τα capital controls, το πλαστικό χρήμα έχει μπει δυναμικά στη ζωή μας. Αργά αλλά σταθερά, οι χρεωστικές κάρτες αντικαθιστούν τα μετρητά στο πορτοφόλι μας και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.


Για να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία και να προωθήσουν τις χρεωστικές τους κάρτες, οι τράπεζες δίνουν στους πελάτες τους πόντους και δώρα, καθώς και επιστροφή χρημάτων όταν κάνουν τις αγορές τους με κάρτα.

Ας δούμε τι προσφέρει κάθε τράπεζα σε όσους χρησιμοποιούν χρεωστική κάρτα:

Κερδίστε επιταγές 500 ευρώ από την Alpha Bank

Ένα μεγάλο δώρο επιφυλάσσει η Alpha Bank για τους πελάτες της: όσοι χρησιμοποιούν τις χρεωστικές κάρτες Enter Bonus American Express, Εnter Visa και Εnter MasterCard για τις καθημερινές συναλλαγές τους, μπαίνουν σε κλήρωση και ένας τυχερός κερδίζει 500 ευρώ κάθε μέρα.

Ο διαγωνισμός ισχύει από τις 26/6/2016 και θα διαρκέσει έως τις 31/12/2016. Ισχύει για αγορές από Δευτέρα έως Σάββατο, στα καταστήματα ή μέσω Internet.

Επιπλέον, οι κάρτες Enter της Alpha Bank περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα Επιβράβευσης bonus της τράπεζας και κερδίζουν πόντους με τα ψώνια τους στα συνεργαζόμενα καταστήματα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χρεωστικές κάρτες Enter, πατήστε εδώ.

Μαζέψτε πόντους σε 7.000 καταστήματα από τη Eurobank

Όσοι χρησιμοποιούν τη χρεωστική κάρτα Debit MasterCard της Eurobank, επωφελούνται από το πρόγραμμα επιβράβευσης Επιστροφή που ανταμείβει τους πελάτες για τις αγορές που πραγματοποιούνται με αυτόματη χρέωση του τραπεζικού τους λογαριασμού.

Κάθε φορά που οι χρήστες γεμίζουν το καλάθι τους στο supermarket ή το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου ή κάνουν τις καθημερινές τους αγορές σε οποιαδήποτε από τις 7.000 επιχειρήσεις του προγράμματος Επιστροφή, συγκεντρώνουν πραγματικά ευρώ τα οποία μπορούν να εξαργυρώνουν σε επόμενες αγορές τους πληρώνοντας λιγότερο ή και καθόλου.

Κατεβάστε δωρεάν την εφαρμογή Επιστροφή App από το App store ή το Google Play και δείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που βρίσκονται δίπλα σας ή ενημερωθείτε αναλυτικά εδώ.

Κερδίστε δωροεπιταγές στην ΑΒ Βασιλόπουλος από την Πειραιώς

Για κάθε αγορά σας στην αλυσίδα σούπερμαρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος με την κάρτα της ΑΒ Plus MasterCard Debit της Τράπεζας Πειραιώς κερδίζετε πόντους και όταν συγκεντρώσετε 200 λαμβάνετε μια δωροεπιταγή 6 ευρώ για τα επόμενα ψώνια σας.

Για την έκδοσή της θα πρέπει να είστε ήδη κάτοχος της κάρτας ΑΒ plus και να την προσκομίσετε στο κατάστημα.

Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την κάρτα για όλες τις αγορές, σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό με το σήμα της MasterCard για να συλλέξετε πόντους οι οποίοι προστίθενται στους πόντους που έχετε συλλέξει με την κάρτα σας ΑΒ Plus. Για τις αγορές σας μέσα στα ΑΒ κερδίζετε διπλάσιους πόντους. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Αναλυτικά, με την ΑΒ Plus MasterCard Debit κερδίζετε:

  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €3 αγορών που πραγματοποιείτε στα καταστήματα AB Βασιλόπουλος
  • 1 πόντο ΑΒ Plus για κάθε €10 αγορών που πραγματοποιείτε σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση
  • 100 πόντους καλωσορίσματος ΑΒ Plus με την πρώτη σας αγορά

Μαζέψτε πόντους Go4more από την Εθνική

Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα επιβράβευσης Go4more της Εθνικής Τράπεζας και κάντε όλες σας τις πληρωμές με χρεωστική κάρτα. Έτσι, μαζεύετε αυτόματα πόντους που μπορείτε να εξαργυρώσετε στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, αλλά και σε προϊόντα και υπηρεσίες της Τράπεζας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, κάντε κλικ εδώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider