Οι κάρτες που μας φέρνουν πιο κοντά... στις διακοπές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Οι κάρτες που μας φέρνουν πιο κοντά... στις διακοπές

Όσοι σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και «σκοντάφτουν» πάνω στα capital controls, οι τράπεζες έχουν τη λύση «2 σε 1». Με τα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν για συναλλαγές μέσω καρτών, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήρια, ταξιδιωτικά πακέτα και να κάνουν κρατήσεις σε ξενοδοχεία εξαργυρώνοντας πόντους.

Τράπεζα Πειραιώς

Όσοι έχουν την πιστωτική κάρτα MasterCard της Πειραιώς απολαμβάνουν τα προνομία του προγράμματος Miles & More, όπως δωρεάν μίλια με απεριόριστη ισχύ και ειδικές προσφορές στα ταξίδια τους.

Η συγκεκριμένη κάρτα διατίθεται σε δύο τύπους, Miles & More World MasterCard και Miles & More World MasterCard Gold και προσφέρει στους κατόχους:

  • Εισιτήρια με τις αεροπορικές εταιρείες της Star Alliance (Lufthansa, Aegean, Swiss, κ.ά.), στο site της Miles & More
  • Επώνυμα δώρα από το ηλεκτρονικό κατάστημα Lufthansa WorldShop
  • Ειδικές τιμές σε ξενοδοχεία και ενοικίαση αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο
  • Προσφορές και άλλα προνόμια

Eurobank

Με το πρόγραμμα Επιστροφή Hotels, η Eurobank σας επιστρέφει έως και 20% των χρημάτων που ξοδεύεται σε περισσότερα από 600 ξενοδοχεία και ξενώνες σε όλη την Ελλάδα.

Όποιος και αν είναι ο προορισμός των διακοπών τους, στο βουνό ή τη θάλασσα, οι καταναλωτές μπορούν να επιλέξουν ένα από τα καταλύματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, να πληρώσουν με οποιαδήποτε κάρτα Eurobank, να κερδίσουν ευρώ και να τα εξαργυρώσουν στο επόμενο ταξίδι ή σε αγορές σας σε οποιαδήποτε από τις 7.000 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Εθνική Τράπεζα

Το μόνο που χρειάζεται είναι εγγραφή στο πρόγραμμα go4more και αυτόματα οι κάτοχοι των καρτών της Εθνικής τράπεζας θα συλλέγουν πόντους με τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές τους, αλλά και τις αγορές τους.

Ειδικά για όσους ετοιμάζονται για διακοπές, εντός ή εκτός των συνόρων, η Εθνική Τράπεζα συνεργάζεται με το Travel Plan, έναν από τους πιο σύγχρονους ταξιδιωτικούς οργανισμούς στην Ελλάδα. Οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές σε αεροπορικά - ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία, αυτοκίνητα, οργανωμένα ταξίδια, κρουαζιέρες, διοργάνωση συνεδρίων που προσφέρει το Travel Plan και να συγκεντρώσουν πόντους για μελλοντική εξαργύρωση.

Alpha Bank

Με το Alpha Bank Bonus, όσοι προγραμματίζουν διακοπές στα ελληνικά νησιά έχουν πρόσθετα προνόμια εάν αγοράσουν τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου Himalaya Travel. Συγκεκριμένα, οι 2.000 πόντοι αντιστοιχούν σε κέρδος 5 ευρώ για την αγορά εισιτηρίων (πελάτης και αυτοκίνητο), ενώ επιτρέπονται μέχρι 10 εξαργυρώσεις για κάθε συναλλαγή, συνολικής έκπτωσης έως και 50 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider