Τι τηλεόραση αγοράζετε με 500 ευρώ για να παίξετε μπάλα στο Μουντιάλ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τι τηλεόραση αγοράζετε με 500 ευρώ για να παίξετε μπάλα στο Μουντιάλ

«Αρχίζει το ματς, Αδειάσαν οι δρόμοι, Η ώρα ζυγώνει, Αρχίζει το ματς» τραγουδά σύσσωμος ο αντρικός πληθυσμός αυτές τις μέρες με αφορμή το Μουντιάλ, την ώρα που ο γυναικείος κάνει ή υπομονή ή απολαμβάνει την ελευθερία του. Πέρα όμως από το άσμα, οι μέρες ή καλύτερα οι νύχτες του Μουντιάλ που έχουν την τιμητική τους κάθε τέσσερα χρόνια θέλουν ορισμένα στάνταρ συστατικά για να κυλήσουν όπως τους πρέπει. Πίτσα, μπύρα, φίλους και πάνω από όλα την κατάλληλη τηλεόραση για βιώσουμε κι όχι απλά να δούμε τον αγώνα.

Τι πρέπει να έχει όμως μια τηλέόραση για να είναι κατάλληλη για το Μουντιάλ; Στις γενικές προϋποθέσεις καταλληλότητας θα μπορούσαμε συνοπτικά να αναφέρουμε τα παρακάτω:

  • να είναι ανω των 45’’ ώστε μην χρειάζεστε γυαλιά για να δείτε τη φάση,
  • να έχει ανάλυση 4Κ Ultra HD,
  • να υποστηρίζει HDR για καλύτερα χρώματα,
  • να έχει ρυθμό ανανέωσης εικόνας (refresh rate) πάνω από 120Hz,
  • και φυσικά καλές γωνίες θέασης

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά στα οποία συμφωνούν οι περισσότεροι κατασκευαστές θα μπορέσουν να σας προσφέρουν την τέλεια εμπειρία αγώνα και μπορούν να αποκτηθούν χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μερικές καλές επιλογές που δεν θα ξεπεράσουν τα 500 ευρώ αλλά θα σας αποζημιώσουν σε όλες τις φάσεις.

1. LG 43UK6750 - 43'' Smart 4K

Η τηλεόραση UHD 4K της LG θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πάντα. Σας προσφέρει 4 φορές υψηλότερη ανάλυση σε σχέση με μια τηλεόραση HD, δηλαδή τέσσερις φορές περισσότερη ευκρίνεια ζώντας μια πιο έντονη και ρεαλιστική εμπειρία θέασης. Διατηρώντας την ακρίβεια των χρωμάτων από οποιαδήποτε γωνία δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν την ίδια εικόνα, όπου κι αν κάθονται. Ο τετραπύρηνος επεξεργαστής εργάζεται ακούραστα για τη μείωση του θορύβου που αποσπά την προσοχή, ενισχύοντας την ευκρίνεια ακόμα και κατά την προσαρμογή εικόνων χαμηλότερης ανάλυσης σε ποιότητα που πλησιάζει το 4K. επιπλέον όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής προσφέρει πολυδιάστατη εμπειρία ήχου ενώ ένα πλήθος χαρακτηριστικών της smart TV με το webOS της LG σας δίνει την δυνατότητα να περιηγηθείτε σε επιλεγμένες εφαρμογές και άλλες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας μέσω φωνητικών εντολών. Η τηλεόραση κοστίζει περί τα 500 ευρώ ανάλογα το κατάστημα που θα την αγοράσετε

2. Samsung UE50MU6170 - 50 ''

Στα 500 ευρώ μπορεί να βρει κανείς και την Samsung UE50MU6170, μια 50 ιντσών τηλεόραση η οποία έχει πολύ καλές κριτικές πελατών. H τηλεόραση έχει κομψό design, τεχνολογίες Active Crystal Color και HDR για μέγιστη φωτεινότητα και εκπληκτικά χρώματα σε κάθε εικόνα, ανανεωμένο Smart λειτουργικό με τετραπύρηνο επεξεργαστή για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο ενώ παρέχει εύκολη πρόσβαση σε κάθε διασυνδεδεμένη συσκευή και ψυχαγωγικό περιεχόμενο. επιπλέον είναι 4K Ultra HD.

3. F&U FL5504UH - 55 '' 4Κ

Μια value for money επιλογή είναι και η F&U FL5504UH. Με οθόνη Led 55” και τεχνολογία 4K Ultra HD και HDR, η έξυπνη τηλεόραση της JVC χαρακτηρίζεται value for money. Προσφέρει γωνία θέασης 178 μοιρών για να άνετο αγώνα παρέα με φίλους ενώ μέσω opera browser σερφάρετε στα διαλείμματα Παρότι δεν έχει OLED οθόνη έχει αρκετά καλή απόδοση φωτεινότητας και ικανοποιητικούς χρόνους απόκρισης (response time) και κοστίζει μόνο 389 ευρώ.

4. Hisense H49N5700 49"

Η Hisense Smart 4K TVΗ βαφτίζεται από πολλούς ως η επίσημη τηλεόραση του Mundial 2018. Ως χορηγός του Mundial 2018, η Hisense λανσάρει τη νέα τηλεόραση U7A για να παρακολουθήσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2018 στη Ρωσία ωστόσο και το μοντέλο H49N5700 των 49 '' είναι κατάλληλο για τον αγώνα. Η έξυπνη τηλεόραση Hisense H49N5700 είναι 49", έχει ανάλυση 4K Ultra HD, τεχνολογία HDR και ρυθμό ανανέωσης 1200 PCI για εκπληκτική εικόνα. Επιπλέον διαθέτει ενσωματωμένο τον ψηφιακό δέκτη DVB-T2. Παράλληλα με την Τεχνολογία dbx-tv σας δίνει την δυνατότητα να απολαύσετε απίστευτο κινηματογραφικό ήχο σαν να έχετε home cinema ενώ με την λειτουργία surround ο ήχος σας περικυκλώνει! Όλα τα παραπάνω στα 449 ευρώ.

5. Sony KDL49WE660 49" Smart TV

Η 49'' Sony μετά την αναβάθμιση σήματος X-Reality PRO, προσεγγίζει την ανάλυση Full HD και ήχο μπάσων που ενισχύεται από ένα ισχυρό ενσωματωμένο υπογούφερ. Με το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR), διατηρούνται οι λεπτομέρειες των πιο σκοτεινών και φωτεινών περιοχών, για εικόνα με πιο δυναμική εμφάνιση. Το λεπτό, στενό πλαίσιο με φινίρισμα σε χρώμα αλουμινίου φροντίζει, ώστε η προσοχή σας να μην αποσπάται από την οθόνη. Τα καλώδια είναι κρυμμένα μέσα σε ένα στήριγμα στο πίσω μέρος, για καθαρή, τακτοποιημένη εμφάνιση. Όλα τα παραπάνω με 459 ευρώ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider