Όσκαρ: Πού «ποντάρουν» οι στοιχηματικές

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Όσκαρ: Πού «ποντάρουν» οι στοιχηματικές

Η ώρα που θα ανοίξουν οι φάκελοι στο Dolby Theater του Χόλιγουντ πλησιάζει. Όλες οι απονομές βραβείων μέχρι τώρα – Χρυσές Σφαίρες, BAFTA, Ένωση Ηθοποιών, Ένωση Σκηνοθετών και πάει λέγοντας – διαμόρφωσαν τα φαβορί και τα αουτσάιντερ των φετινών Όσκαρ.

Κάποια από τα φαβορί είναι τόσο σίγουρα που σχεδόν... δεν δίνουν λεφτά αν στοιχηματίσετε πάνω τους. Άλλα είναι πιο γενναιόδωρα, ενώ υπάρχουν και κάποιες ευκαιρίες που αν κάτσουν θα σας κάνουν πολύ, πολύ χαρούμενους...

Η Novibet μας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την τύχη μας στα αυριανά Όσκαρ, αλλά και στα αποψινά Χρυσά Βατόμουρα ή Razzies, τα αντι-Όσκαρ, που βραβεύουν τους χειρότερους των χειρότερων. Για τα Razzies όλα παίζονται. Φαβορί για τη χειρότερη ταινία είναι το «The Emoji Movie» (απόδοση 1,70) με δεύτερο το «Fifty Shades Darker» (4.00). Το πρώτο μέρος αυτής της ταινίας, ωστόσο, είχε σαρώσει πριν από δύο χρόνια. Το ίδιο ισχύει και για τους «Transformers» (7.00).

Οι «σίγουροι» των Όσκαρ

Στα φετινά Όσκαρ υπάρχουν κάποια αδιαμφισβήτητα φαβορί. Ο Γκάρι Όλντμαν (1.03) δεν χάνει με καμία δύναμη το αγαλματάκι για τον Α' Ανδρικό Ρόλο. Αν θέλετε πάντως να ρισκάρετε, ίσως η Ακαδημία να αποχαιρετήσει για πάντα τον Ντάνιελ Ντέι Λιούς (22.50) που αποσύρεται από την υποκριτική, με ένα τελευταίο (τέταρτο) Όσκαρ.

Φαβορί αντίστοιχο του Γκάρι Όλντμαν υπάρχει στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων, όπου το «Coco» (1.03) παίζει σχεδόν μόνο του. Όλοι πιστεύουν ότι το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου θα το πάρει η Φράνσις ΜακΝτόρμαντ (1.05), αλλά η Σάλι Χόκινς (17.00) που πρωταγωνιστεί στο «The Shape of Water», την ταινία με τις περισσότερες υποψηφιότητες φέτος, είναι μια καλή επιλογή για τους πιο τολμηρούς.

Στην κατηγορία της Καλύτερης Ταινίας τα πράγματα είναι 50-50. Ή θα πάμε με το «Three Billboards Outside of Ebbing, Missouri» (1.80) ή με το «The Shape of Water» (2.40). Οι υπόλοιπες ταινίες είναι περισσότερο διακοσμητικές. Κάποιοι πιστεύουν στο «Get Out» (13.50) όμως είναι δύσκολο να κάνει την έκπληξη από τη στιγμή που πέρυσι βραβεύτηκε το «Moonlight», μία ακόμη ταινία με μαύρους συντελεστές.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider