Τη νέα χρονιά στόχος είναι... να δείχνουμε νεότεροι!

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τη νέα χρονιά στόχος είναι... να δείχνουμε νεότεροι!

Το τέλος κάθε έτους αποτελεί μια καλή ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να θέσουμε στόχους για αυτή που έρχεται. Αν ένας από αυτούς είναι μια πιο νεανική και ελκυστική εμφάνιση, εμείς σας προτείνουμε μερικές μη επεμβατικές και εξαιρετικά αποτελεσματικές τεχνικές για να σβήσετε τα σημάδια του χρόνου από το πρόσωπό σας.

Botox: Το botox αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο που μπορεί να απαλύνει τις ρυτίδες και να βελτιώσει την όψη και το περίγραμμα του προσώπου. Μπορεί να εφαρμοστεί για την αντιμετώπιση λετπών γραμμών στην περιοχή των ζυγωματικών, στις ρινοπαρειακές αύλακες, στα ζυγωματικά, στα χείληκαι στο μεσόφρυο, βελτιώνοντας τον τόνο της επιδερμίδας και χαρίζοντας μια αναζωογονημένη όψη.

Υαλουρονικό οξύ: Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μια εξίσου γνωστή θεραπεία που προσφέρει ενυδάτωση και αποκαθιστά τον χαμένο όγκο στο πρόσωπο. Πρόκειται για μια απόλυτα ασφαλή τεχνική που χαρίζει ένα φυσικό και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα.

Νήματα: Τα νήματα μετά το lifting αποτελούν ίσως την καλύτερο μέθοδο αντιμετώπισης της χαλάρωσης στην περιοχή του προσώπου. Είναι φτιαγμένα από απορροφήσιμο υλικό και η εφαρμογή τους γίνεται γρήγορα και σχεδόν ανώδυνα στο ιατρείο. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα και μακροχρόνια.

Μεσοθεραπεία: Η μεσοθεραπεία είναι μια εξαιρετική τεχνική που χαρίζει βαθειά ενυδάτωση στο δέρμα και βελτιώνει αισθητά τη συνολική εικόνα του προσώπου. Τα αποτελέσματα διαρκούν αρκετούς μήνες και είναι μια μέθοδος που μπορεί να αντιμετωπίσει βαθιές ρυτίδες, δυσχρωμίες και ουλές.

Ανάλογα με την περίπτωση και το αισθητικό αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε, ο πλαστικός χειρουργός θα σας συστήσει την καταλληλότερη θεραπεία. Αυτή τη χρονιά κλέψτε τις εντυπώσεις και δείξτε νεότεροι από ποτέ!

Δημήτρης Κεραστάρης

Πλαστικός Χειρουργός

www.drkerastaris.gr

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider