Γλύτωσε χρόνο και χρήματα για να φτιάξεις το τέλειο φοιτητικό σπίτι για το παιδί σου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Γλύτωσε χρόνο και χρήματα για να φτιάξεις το τέλειο φοιτητικό σπίτι για το παιδί σου

Έφτασε η στιγμή που οι κόποι μιας χρονιάς ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Το να βλέπεις το παιδί σου να περνά στη σχολή που επιθυμούσε και να μπορεί πλέον να ζήσει μόνο του, είναι μία απόλαυση που κάθε γονιός προσμένει.

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποδεχθείς πως πλέον θα είναι αυτόνομο και μακριά σου, αλλά συνειδητοποιείς πως του δίνεται μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσει όμορφα και δημιουργικά χρόνια, να κάνει τυχόν λάθη και φυσικά να μάθει από αυτά και να αποκτήσει εφόδια που θα τον συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή αλλά και την καριέρα του.

Φυσικά, οι σκέψεις αυτές έχουν δευτερεύουσα σημασία αυτήν την περίοδο, μιας και το μόνο πράγμα που απασχολεί κάθε γονιό είναι το πως θα καταφέρει να του εξασφαλίσει ένα σωστό και λειτουργικό σπίτι.

Ατελείωτες ώρες στα μαγαζιά, εκατοντάδες προϊόντα, συνεχής έλεγχος τιμών, αδιάκοπες ερωτήσεις για την ανθεκτικότητα των συσκευών και των επίπλων, και πάνω από όλα ένα μόνιμο άγχος για το χρόνο.

Γιατί το κάθε παιδί πλέον θα πρέπει να μάθει να κάνει όλες τις δουλειές που μέχρι πρότινος έκαναν οι γονείς του.

Θα πρέπει να μάθει να μαγειρεύει, να πλένει, να σιδερώνει, να καθαρίζει. Και προκειμένου να τα πετύχει όλα αυτά θα χρειαστεί και τα απαραίτητα εφόδια: τις καλύτερες οικιακές συσκευές που θα κάνουν τη καθημερινότητά του πιο απλή.

Κουζίνες, φουρνάκια, τοστιέρες, πλυντήρια, ψυγεία, καφετιέρες και ό,τι άλλο μπορείς να χρειαστεί στο φοιτητικό του σπίτι.

Και κάπου εδώ μπαίνει στην εξίσωση ο Κωτσόβολος για να προσφέρει τις καλύτερες ηλεκτρικές συσκευές με όπλο την ποιότητα και τις χαμηλές τιμές.

Μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά μοντέλα ψυγείων κορυφαίων εταιρειών σε περιμένουν για να διαλέξεις αυτό που θα ταιριάζει καλύτερα τόσο στο σύγχρονο γούστο του παιδιού σου, αλλά και στις απαιτήσεις που θα έχει για πολλά... ταπεράκια γεμάτα με το αγαπημένο του φαγητό.

Ταυτόχρονα θα πρέπει να βρεις και την κουζίνα και όλες τις σχετικές συσκευές, όπου ο νέος φοιτητής θα προσπαθεί να μάθει να φτιάχνει το αγαπημένο του φαγητό και αρκετές φορές θα σε παίρνει τηλέφωνο για να του εξηγήσεις πως ακριβώς θα μετρά τη σωστή ποσότητα λαδιού ή νερού στις συνταγές. Και εδώ, ο Κωτσόβολος έχει τη λύση.

Είναι επίσης αυτονόητο πως ένα πλυντήριο θα είναι από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα στο νέο σπίτι και παράλληλα θα διώξει από πάνω σου το όποιο (λογικό) άγχος αναφορικά με την υγιεινή του παιδιού σου.

Και για όλα αυτά ο Κωτσόβολος φροντίζει να σου βρει τη λύση με τα καλύτερα και πιο οικονομικά συνδυαστικά φοιτητικά πακέτα για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές που θα του είναι απαραίτητες για το ξεκίνημα στα φοιτητικά του χρόνια!

Η Κωτσόβολος συνεργάζεται με την ΙΚΕΑ και έχεις τη λύση για να γεμίσεις το φοιτητικό σου σπίτι με όλα τα απαραίτητα έπιπλα. Κάνοντας αγορές πάνω από 600€ στον Κωτσόβολο κερδίζεις κουπόνι αγορών 100€ για τα καταστήματα και το e-shop IKEA!

Καναπέ, κρεβάτι, γραφείο, καρέκλες, τραπέζι, βιβλιοθήκη και όλα τα έπιπλα που θα χρειαστείς για να επιπλώσεις με σύγχρονο και λειτουργικό τρόπο το σπίτι, θα τα βρεις στο IKEA αποκτώντας παράλληλα έτσι και ηλεκτρικές συσκευές αλλά και έπιπλα στην πιο συμφέρουσα τιμή! Μάθε περισσότερα εδώ!

Με 94 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και σε όλες τις φοιτητουπόλεις, ο Κωτσόβολος είναι πάντα κοντά σου για να μπορείς να αγοράσεις ό,τι χρειάζεσαι από την περιοχή σου. Αρκεί ένα πέρασμα για να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να εξασφαλίσεις πως το παιδί σου θα περάσει κάποια από τα πιο όμορφα χρόνια της ζωής του!

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider