Δεύτερη ευκαιρία δίνει η ΔΕΗ στους πελάτες της

Δήμητρα Σκούφου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δεύτερη ευκαιρία δίνει η ΔΕΗ στους πελάτες της

Δεύτερη ευκαιρία έως και τις 28 Φεβρουάριου σε πελάτες της που είχαν ρυθμίσει τις οφειλές τους με το πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε, δίνει η ΔΕΗ για επανένταξη στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα παρέχεται δυνατότητα ρύθμισης του συνόλου της οφειλής τους (δόσεις που δεν καταβλήθηκαν και τρέχοντες λογαριασμοί) κατόπιν αιτήσεως τους έως το τέλος του μήνα σε αριθμό δόσεων ίσο με τον εναπομείναντα αριθμό δόσεων εκ των αρχικώς συμφωνηθέντων. Η πρώτη δόση καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης.

Επίσης για πελάτες με οφειλή έως και 500 ευρώ στις 28 Φεβρουαρίου 2017 παρέχεται η δυνατότητα, κατόπιν αιτήσεως από την 1η Μαρτίου 2017 μέχρι και τις 30 Απριλίου 2017, αναστολής της πληρωμής του ποσού μέχρι 500 ευρώ για ένα έτος.

Εφόσον, οι λογαριασμοί ρεύματος που θα εκδοθούν από την ημερομηνία ένταξης στο υπόψη Πρόγραμμα, εξοφλούνται μέχρι και την ημερομηνία λήξης τους, τότε οι πελάτες θα επωφελούνται επιπλέον, με έκπτωση 10% επί της αξίας της χρέωσης προμήθειας του λογαριασμού τους.

Πάντως από την ΔΕΗ διευκρινίζεται ότι στην περίπτωση μη έγκαιρης εξόφλησης των τρεχόντων λογαριασμών, ο ενδιαφερόμενος θα απεντάσσεται αυτόματα από το Πρόγραμμα. Επίσης η αναστολή πληρωμής του ποσού μέχρι 500 ευρώ για ένα έτος, δεν συνεπάγεται απαλλαγή από τη χρέωση τόκων. Τέλος από τις ρυθμίσεις εξαιρούνται οι περιπτώσεις ρευματοκλοπής και πελατών που απολαμβάνουν ήδη τιμολογιακών προνομίων (ειδικά τιμολόγια).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider