«Καυτά» deals για να αποδράσετε φτηνά στα χιονοδρομικά

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Καυτά» deals για να αποδράσετε φτηνά στα χιονοδρομικά
Μπορεί στο μυαλό πολλών το σκι να είναι συνυφασμένο με έναν ακριβό τρόπο ζωής, αλλά η αντίληψη αυτή έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια.

Η χιονοδρομική σεζόν βρίσκεται στο απόγειό της και τα χιονοδρομικά κέντρα κατακλύζονται κάθε Σαββατοκύριακο από λάτρεις των χειμερινών σπορ, αλλά και οικογένειες που σπεύδουν να χαρούν το χιόνι.

Μπορεί στο μυαλό πολλών το σκι να είναι συνυφασμένο με έναν ακριβό τρόπο ζωής, αλλά η αντίληψη αυτή έχει αλλάξει δραστικά τα τελευταία χρόνια που τόσο το σκι όσο και το snowboard έχουν αποκτήσει φανατικούς οπαδούς.

Με τις προσφορές, μάλιστα, που μπορεί να βρει κανείς σε ιστοτόπους εκπτωτικών κουπονιών αλλά και με τις προσφορές των τραπεζών, η χιονοδρομία γίνεται πιο προσιτή από ποτέ.

Εκπτωτικά κουπόνια

Η Regroup προσφέρει φέτος κουπόνια για είσοδο στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων στη μισή τιμή από την κανονική, τόσο για τις καθημερινές όσο και για τα Σαββατοκύρια.

Επίσης, μπορεί να βρει κανείς προσφορές για μαθήματα σκι και snowboard με έκπτωση 50% επίσης, και να «χτίσει» ένα πολύ συμφέρον πακέτο χιονοδρομίας, τόσο για τους προχωρημένους όσο και για τους αρχάριους.

Κερδίστε ένα ΣΚ από την Τράπεζα Πειραιώς

Για όσους σκοπεύουν να επισκεφτούν κάποιο χιονοδρομικό κέντρο τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, η Τράπεζα Πειραιώς τους δίνει την ευκαιρία να κερδίσουν ένα διήμερο πακέτο φιλοξενίας στο αγαπημένο τους βουνό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς, είναι να χρησιμοποιήσει κάποια από τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς –πιστωτική ή χρεωστική– για τις συναλλαγές τους στο χιονοδρομικό. Κάθε 1 ευρώ συναλλαγής στη διάρκεια του ίδιου Σαββατοκύριακου, αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή στην κλήρωση. Ο διαγωνισμός ισχύει για τα κέντρα Παρνασσού, Καλαβρύτων, Καϊμακτσαλάν, Ζήρειας, Καρπενησίου και Μαινάλου.

Οι 30 τυχεροί θα κερδίσουν ένα διήμερο πακέτο φιλοξενίας σε ένα από αυτά τα κέντρα.

Το πακέτο φιλοξενίας περιλαμβάνει:

  • Ημερήσιο πάσο & μαθήματα σκι στο Χιονοδρομικό
  • Ενοικίαση εξοπλισμού σκι
  • 2 Γεύματα σε εστιατόριο

Τα Σαββατοκύριακα και τα Χιονοδρομικά κέντρα που συμμετέχουν στην ενέργεια είναι τα παρακάτω, υπό την προϋπόθεση ότι βρίσκονται σε λειτουργία.

Κερδίστε ένα πάσο με ένα SMS

Ειδικά για το χιονοδρομικό του Μαινάλου, η Cosmote προσφέρει με το πρόγραμμα Deals for You δύο εισιτήρια (πάσο) στην τιμή του ενός.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι συνδρομητές της Cosmote –ή οι φίλοι τους– είναι να στείλουν ένα κενό SMS στο 19019 και να δείξουν τον κωδικό που θα λάβουν στο ταμείο του χιονοδρομικού.

Η προσφορά ισχύει για όλες της ημέρες της εβδομάδας εκτός Κυριακής.

Και για όσους σκέφτονται τη βενζίνη -που ακρίβυνε μετά την επιβολή του ΕΦΚ- που θα καταναλώσουν, πολλά τουριστικά γραφεία παρέχουν τη δυνατότητα μεταφοράς από την Αθήνα στο χιονοδρομικό των Καλαβρύτων του Παρνασού ή του Μαινάλου με τα ειδικά skibus, προσφέροντας εκπτώσεις στην είσοδο του χιονοδρομικού αλλά και μια πραγματικά συμφέρουσα μεταφορά ως εκεί.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider