Pigogo: Πώς ένα site σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χρήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Pigogo: Πώς ένα site σε βοηθάει να εξοικονομήσεις χρήματα

Σχεδόν όλοι πλέον περνάμε ατέλειωτες ώρες στο Διαδίκτυο ψάχνοντας προϊόντα, συγκρίνοντας τιμές και κάνοντας ενδελεχή έρευνα αγοράς πριν καταλήξουμε σε αυτό που θέλουμε.

Η online πώληση προϊόντων αυξήθηκε κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο και κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Είναι, όμως, κοινό μυστικό πως οι καταναλωτές διαρκώς ψάχνουν τρόπο να αυξάνουν τις αγορές τους με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Για αυτόν τον λόγο νέες πλατφόρμες έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη διαδικτυακή αγορά.

Συγκεκριμένα, το νέο trend στις online αγορές, το οποίο είναι αρκετά διαδεδομένο σε όλον τον κόσμο και έχει κάνει τους καταναλωτές να τρίβουν τα χέρια τους, λέγεται «επιστροφή χρημάτων»! Μάλιστα, στη Μεγάλη Βρετανία, περισσότεροι από 7 εκατομμύρια χρήστες έχουν εξοικονομήσει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ μέσα από αντίστοιχες πλατφόρμες.

Υπάρχει και στην Ελλάδα τέτοια πλατφόρμα και λέγεται Pigogo!

Το Pigogo είναι μία έξυπνη και ταυτόχρονα απλή πλατφόρμα, που σου επιτρέπει να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων από τις ηλεκτρονικές σου αγορές. Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια! Την ώρα που εσύ πραγματοποιείς τις αγορές σου στα αγαπημένα σου ηλεκτρονικά καταστήματα, κερδίζεις επιστροφή στο Pigogo σε πραγματικά χρήματα που πληρώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό σου! Ούτε πόντοι, ούτε δώρα, ούτε κουπόνια, αλλά πραγματικά λεφτά!

Εκτός από επιστροφή χρημάτων, το Pigogo συγκεντρώνει και σου παρουσιάζει επιπλέον εκπτωτικούς κωδικούς που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα καταστήματα για έξτρα κέρδη, καθώς και τις πιο συμφέρουσες προσφορές.

Public, Booking.com, Pizza Fan, Media Markt, Aegean, E-Shop, Deliveras, Bodytalk είναι λίγα μόνο από τα ηλεκτρονικά καταστήματα, που συνεργάζονται με το Pigogo. Γιατί συνολικά αγγίζουν τα 400!

Πώς λειτουργεί η επιστροφή χρημάτων;

Για να επωφεληθείτε και εσείς αυτής της μοναδικής ευκαιρίας δεν έχετε να κάνετε τίποτε άλλο παρά να ακολουθήσετε τα 4 παρακάτω βήματα:

• Δημιουργείτε έναν δωρεάν λογαριασμό στο Pigogo

• Βρίσκετε μέσα από τον κατάλογο του site το ηλεκτρονικό κατάστημα που σας ενδιαφέρει

• Μεταφέρεστε σε αυτό για να πραγματοποιήσετε κανονικά τις αγορές σας

• Κερδίζετε επιστροφή χρημάτων -όχι πόντων- που πιστώνονται στον λογαριασμό σου!

Τι άλλο προσφέρει στους χρήστες του το Pigogo;

Το Pigogo συνεργάζεται με 394 ελληνικά και ξένα ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφέροντας στα μέλη του μοναδικές προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια. Από προϊόντα ομορφιάς μέχρι είδη σπιτιού και από υπηρεσίες delivery μέχρι και το πιο πρόσφατο ηλεκτρονικό gadget, ό,τι ζητάτε θα το βρείτε στο εύχρηστο σάιτ του Pigogo.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider