Τα 10 πιο φθηνά βενζινάδικα στην Αττική

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τα 10 πιο φθηνά βενζινάδικα στην Αττική

Η αναζήτηση φθηνής βενζίνης είναι συνήθως μια διαδικασία δύσκολη, την οποία πολλοί οδηγοί αποφεύγουν πηγαίνοντας είτε στο συνηθισμένο βενζινάδικο ή σε κάποιο πρατήριο που βρίσκεται μπροστά τους. Και όμως τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε δικαιολογούν μια προσεκτική αναζήτηση για βενζίνη, ειδικά αν αυτή η αναζήτηση γίνεται ηλεκτρονικά.

Σημαντικό εργαλείο για την έρευνα αγοράς είναι τo παρατηρητήριο τιμών υγρών καυσίμων του υπουργείου Οικονομικών. Πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία επιτρέπει στους βενζινοπώλες να καταγράφουν τις τιμές με τις οποίες πωλούν την βενζίνη και στους καταναλωτές να αναζητούν φθηνά βενζινάδικα στην περιοχή τους.

Το insider.gr αναζήτησε στο παρατηρητήριο και βρήκε τα βενζινάδικα της Αττικής τις προηγούμενες ημέρες πωλούσαν την πιο φθηνή βενζίνη (απλή αμόλυβδη), τα οποία είναι τα εξής:

Πρόκειται για πρατήρια υγρών καυσίμων που πωλούν την βενζίνη χαμηλότερα από την μέση τιμή της Αττικής που είναι τα 1,406 ευρώ ανά λίτρο. Η μέση τιμή της Super κυμαίνεται στο 1,551 ευρώ ανά λίτρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές αλλάζουν συνεχώς και μπορεί σήμερα να είναι πιο φθηνά αυτά τα βενζινάδικα και αύριο να είναι πιο φθηνά κάποια άλλα. Σε κάθε περίπτωση το παρατηρητήριο μπορεί να σας δώσει μια εικόνα για το που κυμαίνονται οι τιμές στην περιοχή σας.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider