Protergia: Γνωρίστε τη Φωτεινή πλευρά της Ενέργειας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Protergia: Γνωρίστε τη Φωτεινή πλευρά της Ενέργειας

Η Protergia είναι ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα και 100% θυγατρική του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ. Ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας με επενδύσεις σε εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας, η Protergia διαθέτει βαθιά γνώση της αγοράς ηλεκτρισμού ενώ υλοποιεί συνεχώς φιλικές προς το περιβάλλον επενδύσεις, προσφέροντας στην ελληνική οικονομία και στην απασχόληση.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ενεργειακό χαρτοφυλάκιο δυναμικότητας 1.200 MW , το οποίο περιλαμβάνει μονάδες παραγωγής με καύσιμο φυσικό αέριο αλλά και μονάδες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (αιολικά πάρκα, φωτοβολταϊκοί σταθμοί και μικρά υδροηλεκτρικά έργα) και ξεπερνά το 10% του εγκατεστημένου συμβατικού παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

H Protergia δραστηριοποιείται και στην προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας, με στόχο να προσφέρει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, επαγγελματίες και νοικοκυριά, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των πελατών για ανταγωνιστικές τιμές και σύγχρονες, αξιόπιστες υπηρεσίες.

Για αυτό τον σκοπό έχουν σχεδιαστεί υπηρεσίες και προϊόντα τα οποία προσφέρουν:

  • Ανταγωνιστικές χρεώσεις
  • Μηδενική εγγύηση με εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
  • Επιβράβευση συνεπών πελατών σε κάθε εκκαθαριστικό λογαριασμό
  • Έλεγχο του λογαριασμού και εξοικονόμηση ενέργειας μέσα από την υπηρεσία myprotergia

Σήμερα, οι πελάτες που εμπιστεύονται την Protergia για την κάλυψη των ενεργειακών τους αναγκών καλύπτουν όλο το εύρος της αγοράς, περιλαμβάνοντας μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, αλυσίδες καταστημάτων, τράπεζες, super markets, βιομηχανίες τροφίμων, φαρμακευτικές εταιρείες, αλλά και χιλιάδες νοικοκυριά.

My protergia

Επιπλέον μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.protergia.gr και την εγγραφή στην υπηρεσία myprotergia οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν αναλυτικά την ενεργειακή τους κατανάλωση, να έχουν όλους τους λογαριασμούς συγκεντρωμένους σε ένα σημείο, να καταχωρούν την ένδειξη του μετρητή τους για να λαμβάνουν κάθε μήνα εκκαθαριστικό λογαριασμό και να βλέπουν έξυπνες συμβουλές και τρόπους για να εξοικονομούν ενέργεια.

Προσφορά στο επαγγελματικό 1

Τα επαγγελματικά προϊόντα της Protergia έχουν σχεδιαστεί με στόχο τη μείωση του κόστους του ηλεκτρικού ρεύματος της επιχείρησής σας, συμβάλλοντας στη συνολική μείωση των λειτουργικών σας εξόδων και προσφέροντας μοναδικά προνόμια.

Αν είστε και εσείς επαγγελματίας που θέλει το καλύτερο δυνατό για την επιχείρησή του, συμπληρώστε την αίτηση μέχρι τις 30/4/2016 και ελάτε στη φωτεινή πλευρά της ενέργειας με 10% έκπτωση στη χρέωση ενέργειας, στο Protergia Επαγγελματικό 1, για έναν ολόκληρο χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε μας στο www.protergia.gr ή καλέστε στο 18311

Έκπτωση στη χρέωση ενέργειας σε σχέση με την αντίστοιχη χρέωση του βασικού προμηθευτή την 31/3/16. Ισχύει για 12μηνη παραμονή στη σύμβαση και για νέες αιτήσεις έως 30/4/16.

ΞΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider