Εκτός λειτουργίας για 72 ώρες το Taxisnet

Θανάσης Κουκάκης
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εκτός λειτουργίας για 72 ώρες το Taxisnet
Από τις 8.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου μέχρι σήμερα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συστήματος δεν λειτουργούν, λόγω εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής.

Η προγραμματισμένη συντήρηση του Taxisnet κράτησε παραπάνω από... 48 ώρες, με αποτέλεσμα και σήμερα Δευτέρα - για τρίτη συνεχόμενη ημέρα - λογιστές και φοροτεχνικοί να μην μπορούν να κάνουν χρήση του συστήματος.

Από τις 8.00 το πρωί του περασμένου Σαββάτου μέχρι χθες τα μεσάνυχτα οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες του συστήματος δεν λειτουργούσαν, λόγω προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της ΓΓΠΣ.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι προγραμματισμένες εργασίες απαιτούσαν περισσότερο χρόνο από ότι είχε εκτιμήσει η φορολογική διοίκηση με αποτέλεσμα και σήμερα το σύστημα να είναι εκτός λειτουργίας.

Η Γενική Γραμματεία Πληροφορικών Συστημάτων (ΓΓΠΣ) ανακοίνωσε ότι οι ηλεκτρονικές εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες σήμερα Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018.

«Εργαζόμαστε για την αποκατάσταση του προβλήματος. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας», αναφέρει μήνυμα που εμφανίζεται στην κεντρική σελίδα του Taxisnet (www.gsis.gr).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider