Άμεσες προσλήψεις σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Άμεσες προσλήψεις σε ΜΚΟ για τους πρόσφυγες

Στην άμεση πρόσληψη 67 έκτακτων υπαλλήλων θα προχωρήσει η Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων ΑΡΣΙΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος Reception/Relocation Scheme που χρηματοδοτείται από την Ύπατη Αρμοστεία του Ο.Η.Ε. για τους Πρόσφυγες και θα υλοποιηθεί σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λέρο, Κω, Λέσβο, Σάμο και Χίο.

Η οργάνωση αναζητά:

- 13 Κοινωνικούς Επιστήμονες (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος, Λέσβος).
- 16 Διερμηνείς (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος, Λέσβος).
- 1 Υπεύθυνο Προμηθειών - Logistics (στην Αθήνα).
- 13 Επιμελητές/ Φροντιστές Διαμερισμάτων (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος, Λέσβος).
- 7 Συντονιστές πεδίου (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος, Λέσβος).
- 14 Συνοδούς (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κως, Λέρος, Χίος, Σάμος, Λέσβος).
- 2 Νομικούς (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη)
- 1 Οδηγό (στην Θεσσαλονίκη).

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να αποστείλουν έως τις 25 Μαρτίιου μέσω email στο [email protected] το βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος, με την ένδειξη «ΘΕΣΗ» διευκρινίζοντας την «ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ» απασχόλησης που επιθυμούν. Στην περίπτωση που υπάρχει ενδιαφέρον για πέραν της μίας θέσης ή τοποθεσίας, επίσης να αναφερθούν. Αναλυτικότερες πληροφορίες στο www.arsis.gr.

Έκτακτο προσωπικό ζητά η PRAKSIS

Συνεργάτες στο πλαίσιο του προγράμματος «Ανθρωπιστική υποστήριξη σε ασυνόδευτους ανηλίκους, παιδιά εν κινήσει και ευάλωτες οικογένειες» αναζητά το Σωματείο PRAKSIS στην Χίο, την Σάμο και την Κω. Συγκεκριμένα οι θέσεις εργασίας αφορούν Project Managers, Στελέχη Δημιουργικής Απασχόλησης, Δικηγόρους, Διερμηνείς (Αραβικής ή/και Περσικής γλώσσας) και Κοινωνικούς Επιστήμονες στην Χίο και στην Σάμο, οι οποίοι θα συνεργάζονται με τα focal points της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες Επίσης θα προσληφθούν Γιατροί και Νοσηλευτές στην Χίο, την Σάμο και την Κω.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα, αναγράφοντας την θέση και την τοποθεσία της επιλογής τους στο e mail:[email protected], έως τις 31 Μαρτίου. Περισσότερες πληροφορίες στο ww.praksis.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider