Εργασία σε ΜΚΟ για 10 νέους, με εργοδότη το Ίδρυμα Vodafone

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εργασία σε ΜΚΟ για 10 νέους, με εργοδότη το Ίδρυμα Vodafone

Το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα World of Difference, που δίνει την ευκαιρία σε ευαισθητοποιημένους νέους να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και να κάνουν τη διαφορά σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, με τη δύναμη της τεχνολογίας και της συλλογικής δράσης, για το κοινό καλό.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στηρίζει την κοινωνική απασχόληση νέων ανθρώπων και ενισχύει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στη χώρα μας, ενώ παράλληλα αναδεικνύει το ρόλο που υπηρετούν οι νέες τεχνολογίες και η δύναμη της συλλογικής δράσης στην κοινωνία των πολιτών.

Αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις ιδέες και το όραμά τους, το πρόγραμμα έχει προσφέρει έως σήμερα απασχόληση σε δεκάδες νέους, καλύπτοντας μισθό και εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, ενώ έχει συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου πάνω από 60 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών σε όλη τη χώρα.

Οι δηλώσεις συμμετοχής απευθύνονται αποκλειστικά σε κατοίκους της Ελλάδας, ηλικίας 18 έως 35 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και τα μεσάνυχτα της 14ης Οκτωβρίου 2018 στον δικτυακό τόπο της εταιρείας στο www.vodafone.gr/info-world-of-difference.

Οι συμμετέχοντες πρέπει να συμπληρώσουν το ηλεκτρονικό έντυπο της δήλωσης συμμετοχής και να κατονομάσουν ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, ο οποίος πρέπει να είναι καταχωρημένος ενδεικτικά ως Σωματείο Αστικού Δικαίου Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, Σύλλογος Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ) ή Ίδρυμα, στην οποία να επιθυμούν να εργαστούν για μία περίοδο 6 μηνών, αναφέροντας το είδος του έργου που προτίθενται να αναλάβουν για τη συγκεκριμένη Εποπτεύουσα Οργάνωση και εξηγώντας πώς το συγκεκριμένο έργο θα αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας για να δώσει λύσεις σε κοινωνικά ζητήματα και για να ενισχύσει τον αντίκτυπο ή/και τη βιωσιμότητα του οργανισμού.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν μία μόνο Εποπτεύουσα Οργάνωση και να κατονομάσουν έναν ρόλο ή μία θέση στο πλαίσιο της Εποπτεύουσας Οργάνωσης αυτής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider