103 θέσεις μονίμων στην ΕΥΔΑΠ, στο ΤΕΕ, στο Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλους φορείς

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
103 θέσεις μονίμων στην ΕΥΔΑΠ, στο ΤΕΕ, στο Ελεγκτικό Συνέδριο και άλλους φορείς

Eκδόθηκε η 4Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/12-4-2018), που αφορά στην πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας 103 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε., στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, στην Ανώνυμο Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου – Α.Ε.ΔΙ.Κ., στο Ελεγκτικό Συνέδριο, στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., στο Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας και στον Οίκο του Ναύτου.

Στην ΕΥΔΑΠ θα προσληφθούν άτομα από τις εξής ειδικότητες:

- ΥΕ Εργάτες για την διάνοιξη χανδάκων σε μόνιμα υγρό και ανθυγιεινό περιβάλλον με χειρωνακτικά μέσα (φτυάρι, κασμάς) σε τομείς αποκατάστασης ασφάλτου για την αντιμετώπιση διαρροών δικτύου ύδρευσης, διάνοιξη και καθαρισμός φρεατίων αποβλήτων ακαθάρτων, σε επισκευαστικές εργασίες μετά την διάνοιξη ρεόντων λυμάτων ακαθάρτων, σε φορτοεκφορτώσεις βαρέων υλικών, σε καθόδους σε χώρους λυμάτων κ.λπ.
- ΥΕ Αποθηκάριοι που ασχολούνται με τη φόρτωση και την αποστολή παραγγελιών σε υλικά, με φροντίδα να αποφεύγονται λάθη και παραλείψεις. Ελέγχουν τη σωστή συσκευασία των υλικών που παραλαμβάνουν και παραδίδουν. Παρακολουθούν την επάρκεια των υλικών ευθύνης τους.
- ΥΕ Φύλακες που παρέχουν άοπλη φύλαξη στις εισόδους των κτηριακών ή άλλων εγκαταστάσεων της Εταιρείας σε βάρδιες όλο το 24ωρο.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου θα ενισχυθεί με ΥΕ Βοηθητικό Προσωπικό για την καταμέτρηση σκαφών, υδροδότηση πλοίων, λειτουργία γεφυροπλάστιγγας, διανομή αλληλογραφίας, καθώς και καθήκοντα κλητήρα.

Το Λιμενικό Ταμείο Ν. Φωκίδας θα προσλάβει υπαλλήλους ΥΕ Καθαριότητας για την καθαριότητα και τον ευπρεπισμό των χώρων εντός της ζώνης λιμένα.

Κλητήρες θα απασχολήσει ο Οίκος Ναύτου για την παραλαβή αλληλογραφίας, διακίνηση εγγράφων αλληλογραφίας, ταξινόμηση εγγράφων, εργασίες αποθηκάριου, επιστάτη, εποπτεία κτιρίου, φύλαξη χώρων και άλλες συναφείς βοηθητικές εργασίες.

Με Εργάτες Γενικών Καθηκόντων θα ενισχυθεί η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος Κορίνθου Α.Ε.ΔΙ.Κ., για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών
στο σύνολο των εγκαταστάσεων της Διώρυγας. Επίσης θα εκτελούν τις εργασίες χρήσης τροχού, αερομπίστολο βαφής, αεροσυμπιεστή και υδροβολής με πίεση, εργασίες gas free στα στεγανά των πλωτών, εργασίες εναεριτών για ελάφρυνση πρανών και εξυγίανση βυθού.

Στο Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος θα προσληφθεί προσωπικό καθαριότητας, ενώ στο Ελεγκτικό Συνέδριο Φύλακες για την φύλαξη του κτιρίου που στεγάζεται το Κεντρικό κατάστημα.

Υποβολή αιτήσεων

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr).

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 30 Απριλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 15 Μαΐου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 4Κ/2018, Τ.Θ. 14308, Αθήνα, Τ.Κ. 11510.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 18ης Μαΐου 2018, ημέρας Παρασκευής.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider