Πρακτική άσκηση για σπουδαστές στα Ελληνικά Πετρέλαια

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρακτική άσκηση για σπουδαστές στα Ελληνικά Πετρέλαια

Αιτήσεις συμμετοχής στο Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών ΑΤΕΙ δέχονται τα Ελληνικά Πετρέλαια, προσφέροντας την ευκαιρία σε σπουδαστές δέκα κλάδων να απασχοληθούν σε διάφορες δραστηριότητες του ομίλου, αποκτώντας εμπειρία πάνω στο αντικείμενο σπουδών τους.

Οι θέσεις και οι ειδικότητες απασχόλησης, καθορίζονται ετησίως, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των αναγκών των Οργανωτικών Μονάδων του Ομίλου και για το 2018 αφορούν τις εξής ειδικότητες: Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας/ Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας, Δομικών Έργων, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικών / Αυτοματισμών, Μηχανολογίας (Κατασκευαστικού ή Ενεργειακού Τομέα), Πληροφορικής, Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου, Τεχνολογίας Περιβάλλοντος / Αντιρρύπανσης και Οικονομικά/Λογιστική.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο. Η πρώτη περίοδος αφορά το διάστημα Απρίλιος - Σεπτέμβριος και η δεύτερη περίοδος το διάστημα Οκτώβριος - Μάρτιος.

Εφόσον επιλεγούν για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι σπουδαστές Α.Τ.Ε.Ι. οφείλουν να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη Γραμματεία της Σχολής φοίτησης:

α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων/ετών σπουδών
β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων εκπόνησης πρακτικής άσκησης

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική Αίτηση Σπουδαστή Α.Τ.Ε.Ι. στον δικτυακό τόπο του ομίλου, έως τις 20 Φεβρουαρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλ.: 210 - 6302000. Διευκρινίσεις στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider