610 προσλήψεις στα υπουργεία Οικονομικών και Πολιτισμού

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
610 προσλήψεις στα υπουργεία Οικονομικών και Πολιτισμού

Ολοκληρώνεται την Πέμπτη η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 335 θέσεις τακτικού προσωπικού στον ΟΑΕΔ και αμέσως ξεκινούν δύο νέες προκηρύξεις από το ΑΣΕΠ.

Η πρώτη αφορά στην πλήρωση 548 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης με γραπτό διαγωνισμό στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.) και η δεύτερη στην πρόσληψη 62 μονίμων Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η προκήρυξη του γραπτού διαγωνισμού για 548 θέσεις σε εφορίες και τελωνείς θα αφορά μόνο δύο ειδικότητες (ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών)και οι υπάλληλοι που θα προσληφθούν θα στελεχώσουν την Κεντρική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, τις Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες, καθώς και τα Τελωνεία όλης της χώρας.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων αναμένεται να «τρέξουν» μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ η γραπτή εξέταση θα γίνει το πρώτο δίμηνο του 2018.

Στα προσόντα που θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν τις θέσεις θα περιλαμβάνεται η γνώση μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής, ή γερμανικής), όπως και Η/Υ.

Σε ό,τι αφορά τα πτυχία και τους τίτλους σπουδών τα οποία θα πρέπει να διαθέτουν οι υποψήφιοι του διαγωνισμού, θα είναι κυρίως οικονομικής ή νομικής κατεύθυνσης.

Οι 62 θέσεις μονίμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου αφορούν ειδικότητες όπως ΠΕ Αρχαιολόγων, ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού, ΠΕ Πληροφορικής, ΤΕ Διοικητικού Λογιστικού, ΤΕ Πληροφορικής, ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Φυλάκων και ΥΕ Κλητήρων Επιμελητών.

Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στην Κεντρική Υπηρεσία, τις Εφορείες Αρχαιοτήτων, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων, στο Μουσείο της Ακρόπολης και στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider