Προσωπικό αναζητά στην Ελλάδα η Disneyland Paris

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσωπικό αναζητά στην Ελλάδα η Disneyland Paris

Στην πρόσληψη προσωπικού από την Ελλάδα θα πρoχωρήσει το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, η Disneyland Paris, προκειμένου να βρει νέους και νέες που θα επιθυμούν να εργαστούν ως Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney (Μίκυ Μάους, Μίνι, Πλούτο κλπ).

Συγκεκριμένα η Disneyland ζητά 45 άτομα (30 γυναίκες και 15 άνδρες) που να μπορούν να χορέψουν, να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, στις 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 πμ στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά, το οποίο και θα παραδώσουν και ένα στυλό. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland-Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι (πέμπτη ζώνη), στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ' όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.

Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στην ακόλουθη διεύθυνση: http://disneylandparis-casting.com/fr/postulez?jobid=2618.

Όσον αφορά τις αμοιβές, δεν έχουν γίνει γνωστές καθώς είναι η πρώτη φορά που η Disneyland Paris αναζητά προσωπικό για να ενσαρκώσει διάσημους ήρωες της.

Να σημειωθεί ότι οι αμοιβές που δίνει για πρόσληψη προσωπικού στα ξενοδοχεία της ανέρχονται στα 1.400 ευρώ μηνιαίως.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider