Αιτήσεις για προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΗ και στο Λιμενικό Σώμα

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Αιτήσεις για προσλήψεις μονίμων στη ΔΕΗ και στο Λιμενικό Σώμα

Από τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου ξεκινούν οι αιτήσεις σε δύο πολυαναμενόμενες προκηρύξεις που αφορούν μόνιμες προσλήψεις στη ΔΕΗ και στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Την πρώτη προκήρυξη για 26 διοικητικές θέσεις στη ΔΕΗ διοργανώνει το ΑΣΕΠ (12Κ/2017) και αφορά θέσεις αορίστου χρόνου Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι ειδικότητες αφορούν έναν ΠΕ Διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό (Τ1/Α), και 25 θέσεις από τους κλάδους ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών-Υποσταθμών (Τ4/Β), ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων (Τ4/Δ), ΔΕ Μηχανοτεχνικοί ΜΕΚ (Τ4/Ε), ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού (Τεχνίτες Οργάνων και Αυτοματισμού) (Τ4/Γ) και ΔΕ Τεχνικοί Λοιπών Ειδικοτήτων (Χειριστές Συστήματος Κατεργασίας Ύδατος) (Τ4/Ω).

Το προσωπικό θα στελεχώσει τον νέο Ατμοηλεκτρικό Σταθμό (ΑΗΣ) Κατταβιάς Νότιας Ρόδου, της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής, ο οποίος βρίσκεται σε πορεία εγκατάστασης και έναρξης λειτουργίας και τους Υδροηλεκτρικούς Σταθμούς (ΥΗΣ) Θησαυρού και Σφηκιάς.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), έως την Τρίτη 24 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ το Λιμενικό Σώμα, μετά από διαγωνισμό, θα πραγματοποιήσσει 12 προσλήψεις ειδικότητας Υγειονομικού. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν εννέα νοσηλευτές, ένας φυσιοθεραπευτής, ένας εργοθεραπευτής και ένας λογοθεραπευτής.

Η κατάθεση των δικαιολογητικών γίνεται είτε ταχυδρομικώς με συστημένη αλληλογραφία είτε αυτοπροσώπως (ή με νομίμως εξουσιοδοτημένο σχετικά άτομο), στη Σχολή Λιμενοφυλάκων (τέρμα Οικονόμου και Ξανθοπουλίδου, Χατζηκυριάκειο, Πειραιάς, Τ.Κ. 18510), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (από 08:00 έως 14:00). Η προθεσμία για την κατάθεση των δικαιολογητικών ολοκληρώνεται στις 3 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. (www.hcg.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα του προγράμματος «Δι@ύγεια» (http://diavgeia.gov.gr) (ΑΔΑ: Ω70Ρ4653ΠΩ-6ΓΩ).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider