Έρχονται 1.194 προσλήψεις σε μουσεία, ΕΛΤΑ και ΓΓΔΕ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται 1.194 προσλήψεις σε μουσεία, ΕΛΤΑ και ΓΓΔΕ

Έτοιμοι προς έκδοση από το ΑΣΕΠ είναι έξι διαγωνισμοί πρόσληψης μόνιμων υπαλλήλων σε υπουργεία και φορείς του δημοσίου. Οι διαγωνισμοί θα βγουν «στον αέρα» σταδιακά μέχρι το τέλος Μαρτίου και αφορούν 1.194 προσλήψεις προσωπικού όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών.

Ετοιμη είναι η προκήρυξη 1Κ/2016 που αφορά στην πρόσληψη 151 μόνιμων επιστημόνων Πληροφορικής σε υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, σε άλλα υπουργεία και δημόσιους φορείς. Στις αρχές Φεβρουαρίου θα βγει και η προκήρυξη 2Κ/2016 του ΑΣΕΠ, που περιλαμβάνει 36 μόνιμους υπαλλήλους (διανομείς) στα ΕΛΤΑ.

Αίτημα για 690 θέσεις θα υποβάλει από μέρα σε μέρα το υπουργείο Δικαιοσύνης προς το ΑΣΕΠ. Ο διαγωνισμός θα περιλαμβάνει 3 ειδικότητες (ΠΕ/ΤΕ/ΔΕ Γραμματέων, ΠΕ/ΤΕ Πληροφορικής και ΥΕ Επιμελητών).

Στο ΑΣΕΠ θα αποσταλεί η αναλυτική προκήρυξη του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με την κατανομή των 202 θέσεων τακτικού προσωπικού στην κεντρική υπηρεσία του, σε πλοηγικούς σταθμούς και σε άλλους φορείς εποπτείας του.

Ενενήντα μόνιμους φύλακες μουσείων και αρχαιολογικών χώρων θα προσλάβει σύντομα το υπουργείο Πολιτισμού, ενώ τέλος με 25 υπάλληλους θα ενισχυθεί η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων του υπουργείου Οικονομικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider