Δύο νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Δύο νέες προκηρύξεις ΑΣΕΠ για Ειδικό Επιστημονικό Προσωπικό

Δύο νέες προκηρύξεις ετοιμάζεται να εκδώσει το ΑΣΕΠ για μόνιμες θέσεις υψηλών προσόντων στο Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης αλλά και στο ίδιο το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού.

Συγκεκριμένα απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 3Ε/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση τεσσάρων θέσεων Ειδικευμένου Επιστημονικού Προσωπικού στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν διδακτορικό ή μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Πληροφορική, στην Εργασιακή Ψυχολογία, στις Ευρωπαικές Πολιτικές και στα Προγράμματα και στο Διοικητικό Δίκαιο.

Παράλληλα απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2Ε/2017 Προκήρυξη ΑΣΕΠ, για την πλήρωση συνολικά οκτώ θέσεων και ειδικότερα :

– Έξι θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου για την κάλυψη αναγκών του Ελληνικού Δημοσιονομικού Συμβουλίου,

– Μιας θέσης Ειδικού Επιστήμονα επί θητεία για την κάλυψη αναγκών του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Ν.Π.Ι.Δ. και

– Μιας θέσης Ιατρού – Ελεγκτή με 3ετή θητεία που μπορεί να ανανεώνεται για την κάλυψη αναγκών του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider