«Ραντεβού» για εργασία με την Adecco στις 26 Απριλίου

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ραντεβού» για εργασία με την Adecco στις 26 Απριλίου

«Ανοίγει» τα γραφεία του στις 26 Απριλίου ο όμιλος Adecco, για να υποδεχθεί νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας, μέσω της πρωτοβουλίας «Experience Work».

Πρόκειται για μια ακόμη ενέργεια του ομίλου Adecco που στόχο έχει, μέσω πρακτικής εκπαίδευσης στον χώρο εργασίας, να υποστηρίξει τους νέους που επιθυμούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, ώστε να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους και τις επαγγελματικές τους προοπτικές.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοβουλία Experience Work απευθύνεται σε φοιτητές ή αποφοίτους με εργασιακή εμπειρία έως 6 μήνες. Οι συμμετέχοντες, με βάση τον κλάδο σπουδών τους, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το αντικείμενο εργασίας που τους ενδιαφέρει και να λύσουν πιθανές απορίες περνώντας μια ημέρα δίπλα στους εργαζομένους της Adecco στο αντίστοιχο τμήμα.

Δίπλα στα έμπειρα στελέχη της Adecco, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν στην πράξη, εκτός από το αντικείμενο της κάθε θέσης, πώς είναι να εργάζεσαι σε ένα οργανωμένο πολυεθνικό περιβάλλον, τις καθημερινές προκλήσεις, τις αναγκαίες δεξιότητες, τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρονται.

Τα έξι τμήματα που μπορούν να γνωρίσουν από κοντά οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του Experience Work Day βάσει του αντικειμένου σπουδών τους είναι τα εξής: Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Τμήμα Πωλήσεων, Τμήμα Marketing, Τμήμα IT, Τμήμα Λογιστηρίου και Τμήμα Διαχείρισης Μισθοδοσίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν σήμερα, 16 Μαρτίου και θα ολοκληρωθούν στις 19 Απριλίου. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις ξεπεράσουν τις διαθέσιμες θέσεις, θα διεξαχθεί κλήρωση μέσω της οποίας θα επιλεχθούν οι τελικοί συμμετέχοντες. Περισσότερες πληροφορίες στο www.adecco.gr/waytowork

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider