Προσλήψεις μονίμων σε ΕΛΣΤΑΤ, ΟΣΕ, ΕΑΒ, ΕΕΑ και Εθνικό Τυπογραφείο

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Προσλήψεις μονίμων σε ΕΛΣΤΑΤ, ΟΣΕ, ΕΑΒ, ΕΕΑ και Εθνικό Τυπογραφείο

Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η 3Κ/2017 Προκήρυξη που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 48 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών στο Εθνικό Τυπογραφείο, στην Εθνική Αναλογιστική Αρχή (ΕΑΑ), στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ.) καθώς και στον Οργανισμό Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (ΟΣΕ Α.Ε.).

Η κατανομή των θέσεων ανά φορέα έχει ως εξής:

-ΟΣΕ, 35 θέσεις,

-Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), έξι θέσεις,

-Εθνικό Τυπογραφείο, πέντε θέσεις, και

-Εθνική Αναλογιστική Αρχή, δύο θέσεις.

Το προσωπικό θα επιλεγεί από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακή, Τεχνολογική, Δευτεροβάθμια και Υποχρεωτική), ενώ στις ειδικότητες που θα προκηρυχθούν περιλαμβάνονται Σταθμάρχες και Κλειδούχοι, Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί, πτυχιούχοι Γραφιστικών Τεχνών και Πληροφορικής, Πολιτικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Οικονομολόγοι, καθώς και Εργατικό προσωπικό.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής, από την Δευτέρα τις 24 Απριλίου έως τις 8 Μαΐου. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται έως τις 15 Μαίου στο ΑΣΕΠ, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2017 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510.

ΕΑΒ

Στην πρόσληψη 25 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (έως πέντε έτη), θα προχωρήσει η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), για την υλοποίηση προγραμμάτων συνδεόμενων με ξένους πελάτες και βάσει συμφωνίας με το Ελληνικό Δημόσιο.Το νέο προσωπικό θα καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες της Γενικής Διεύθυνσης Παραγωγής που εδρεύει στην Τανάγρα (Σχηματάρι Βοιωτίας), στις ειδικότητες ΔΕ Τεχνικοί Δομής (20 θέσεις) και ΔΕ Μηχανουργοί (5 θέσεις).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.4 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στις ακόλουθες διευθύνσεις: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., Τ.Θ. 23, ΤΑΝΑΓΡΑ, 32009, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ή ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Α.Ε., ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2-4, 11527, ΑΘΗΝΑ, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Ανθρωπίνου Δυναμικού υπόψη κ. Δημήτριου Γκότση (τηλ. επικοινωνίας: 2262-0-52030).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider