Πώς θα τρώτε σοκολάτες και θα πληρώνεστε

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς θα τρώτε σοκολάτες και θα πληρώνεστε

Αν λατρεύετε τη σοκολάτα, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη δουλειά των ονείρων σας. Ο πολυεθνικός όμιλος Mondelez ψάχνει δοκιμαστή σοκολάτας που θα εργάζεται στο επιστημονικό πάρκο της στο Ρέντινγκ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σύμφωνα με την αγγελία που δημοσίευσε η εταιρεία, η οποία διαχειρίζεται γνωστές επωνυμίες της σοκολατοποιίας και της ζαχαροπλαστικής, όπως Oreo και Cadbury, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρέπει να έχει «πάθος για τα γλυκίσματα» και να κάνει «αντικειμενικά και ειλικρινή σχόλια» για τα προϊόντα που δοκιμάζει.

Πρόκειται για θέση μερικής απασχόλησης –καθώς η ποσότητα σοκολάτας και γλυκισμάτων που μπορεί να «δοκιμάζει» κανείς σίγουρα δεν μπορεί να καλύψει… 8 ώρες την ημέρα! Συγκεκριμένα, πρόκειται για εργασία 7,5 ωρών την εβδομάδα, στη διάρκεια των οποίων ο εργαζόμενος θα κάνει γευσιγνωσία για τα προϊόντα του ομίλου, είτε πρόκειται για σοκολάτες και άλλα γλυκίσματα, είτε για ροφήματα σοκολάτας.

Ο εργαζόμενος θα συζητά τα συμπεράσματά του για κάθε προϊόν που δοκιμάζει σε μια 12μελή επιτροπή. Προς το παρόν, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει την αμοιβή που θα προσφέρει στον τυχερό υποψήφιο, ο οποίος «θα έχει την ευκαιρία να κάνει καθημερινά τους ανθρώπους να χαμογελούν».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider