100 'Ελληνες θα προσλάβει η Disneyland Paris τον Φεβρουάριο

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
100 'Ελληνες θα προσλάβει η Disneyland Paris τον Φεβρουάριο

Εκατό άνδρες και γυναίκες περφόρμερ αναζητά η Disneyland Paris, προκειμένου να εργαστούν στο μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης.

Οι υποψήφιοι (50 άντρες και 50 γυναίκες) θα πρέπει να διαθέτουν βασικές γνώσεις χορού, να ομιλούν την αγγλική ή την γαλλική γλώσσα και να είναι τουλάχιστον 18 ετών, προκειμένου να εργαστούν ως Parade Performers και Character Performers.

Οι συμβάσεις που θα συναφθούν αφορούν:

- πλήρη απασχόληση, για το χρονικό διάστημα Μαρτίου - Ιουνίου 2017, και

- εποχική απασχόληση, είτε κατά το διάστημα Μαρτίου - Απριλίου 2017 (για το Πάσχα), είτε από τον Μάιο 2017 και για τουλάχιστον τέσσερις μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο χώρο της εκδήλωσης το αργότερο μέχρι τις 10.00 π.μ., καθώς μετά θα κλείσουν οι πόρτες για τη διαδικασία επιλογής και δεν θα επιτρέπεται η είσοδος.

Μαζί τους στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε δύο μεγάλα ξενοδοχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα πρέπει να έχουν την ταυτότητά τους, ένα αντίγραφο βιογραφικού στην Αγγλική ή την Γαλλική, το οποίο και θα παραδώσουν, και ένα στυλό. Επίσης, θα πρέπει να φορούν άνετα ρούχα καθώς θα δοκιμαστούν σε κίνηση και χορό, ενώ δεν θα πρέπει να φορούν μακιγιάζ. Προηγούμενη εμπειρία στην υποκριτική θα θεωρηθεί ως επιπλέον προσόν.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στις 22 Φεβρουαρίου (ώρα 10.00 πμ) στο Royal Olympic Hotel (Αθανασίου Διάκου 28-34) στην Αθήνα, και στις 24 Φεβρουαρίου (ώρα 10.00 πμ) στο Mediterranean Palace Hotel (Σαλαμίνος 3) στην Θεσσαλονίκη.

Πρώτος τουριστικός προορισμός στην Ευρώπη, η Disneyland Paris απασχολεί 15.000 εργαζομένους, 100 εθνικοτήτων σε 500 επαγγέλματα και προσλαμβάνει περίπου 8.000 άτομα κάθε χρόνο.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δύο ημέρες καριέρας της εταιρείας, προσφέρονται στην ιστοσελίδα: http://careers.disneylandparis.com/en/entertainment/characters-and-para…

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider