Πρακτική άσκηση στα Ελληνικά Πετρέλαια για φοιτητές ΤΕΙ

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πρακτική άσκηση στα Ελληνικά Πετρέλαια για φοιτητές ΤΕΙ

Θέσεις απασχόλησης σε σπουδαστές από τα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων, Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας/ Ψηφιακών Μέσων & Επικοινωνίας, Δομικών Έργων, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικών / Αυτοματισμών, Μηχανολογίας, Πληροφορικής, Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου, Τεχνολογίας Περιβ/ντος και Οικονομικών/Λογιστικής, προσφέρει ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων, στο πλαίσιο της πρακτικής τους άσκησης.

Το Πρόγραμμα Απασχόλησης Σπουδαστών Α.Τ.Ε.Ι. αφορά εξάμηνη απασχόληση, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής πρακτικής άσκησης του προγράμματος σπουδών τους και πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, κάθε Απρίλιο και Σεπτέμβριο.

Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 20 Φεβρουαρίου. Εφόσον επιλεγούν για συμμετοχή στο Πρόγραμμα, οι σπουδαστές Α.Τ.Ε.Ι. οφείλουν να προσκομίσουν τις εξής δύο βεβαιώσεις, επικυρωμένες από τη Γραμματεία της Σχολής φοίτησης:

α) αναλυτική βαθμολογία επίδοσης όλων των εξαμήνων/ετών σπουδών
β) βεβαίωση πλήρωσης των προϋποθέσεων εκπόνησης πρακτικής άσκησης

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Απασχόλησης, πρέπει να συμπληρώσουν υποχρεωτικά την ηλεκτρονική Αίτηση Σπουδαστή Α.Τ.Ε.Ι. και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: http://www.helpe.gr/Human-Resources/Student-Employment-Program.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 – 6302000 ή να αποστέλουν το αίτημά τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider