ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.666 θέσεις στην Υγεία

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 1.666 θέσεις στην Υγεία

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου ξεκινούν οι αιτήσεις στην μεγάλη Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (7Κ/2016) για 1.666 θέσεις τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας, ενώ 5 θέσεις κατανέμονται στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων.

Πρόκειται για θέσεις κυρίως νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία όλης της χώρας, αλλά και ψυχολόγων, διατροφολόγων, επισκεπτών υγείας, εργοθεραπευτών, ιατρικών εργαστηρίων, μαιών/μαιευτών, λογοθεραπευτών, ραδιολογίας-ακτινολογίας, φυσικοθεραπευτών κλπ.

Στις ειδικότητες Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης αντιστοιχούν 124 θέσεις, στην Τεχνολογική Εκπαίδευση 700 θέσεις, στην Δευτεροβάθμια 494 θέσεις και τέλος στην Υποχρεωτική Εκπαίδευση 348 θέσεις.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2017, ενώ η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π., Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2016, Τ.Θ. 14308, Αθήνα, Τ.Κ. 11510, έως τις 6 Φεβρουαρίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider