Διοικητικούς θα προσλάβει η Ευρωπαϊκή Διεύθυνση Ενέργειας

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διοικητικούς θα προσλάβει η Ευρωπαϊκή Διεύθυνση Ενέργειας

Τριάντα πέντε διοικητικούς υπαλλήλους θα προσλάβει η Γενική Διεύθυνση Ενέργειας (DG ENER) στο Λουξεμβούργο, μέσω της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Επιλογής Προσωπικού (EPSO).

Ειδικότερα θα προσληφθούν 20 Επιθεωρητές πυρηνικών διασφαλίσεων που θα πραγματοποιούν επιθεωρήσεις οι οποίες συνδέονται με τις πυρηνικές διασφαλίσεις και 15 Υπεύθυνοι πολιτικής, οι οποίοι θα έχουν νομοθετικές, διοικητικές, συμβουλευτικές και εποπτικές δραστηριότητες.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν γνώσεις ξένης γλώσσας που να αντιστοιχούν σε επίπεδο Β2 στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα.

Ειδικά οι Επιθεωρητές πυρηνικών διασφαλίσεων θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει πλήρεις πανεπιστημιακές σπουδές τουλάχιστον τεσσάρων ετών στην πυρηνική φυσική, πυρηνική χημεία, πυρηνική ιατρική, ακτινοπροστασία, ραδιοβιολογία, φυσική, χημεία, σε επιστήμες μηχανικού ή σε άλλο πεδίο άμεσα σχετιζόμενο με τη φύση των καθηκόντων, ακολουθούμενο από τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική πείρα σε τομέα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων.

Τέλος, οι Υπεύθυνοι πολιτικής θα πρέπει να διαθέτουν πτυχίο, ακολουθούμενο από τουλάχιστον εξαετή επαγγελματική πείρα σχετική με τη φύση των καθηκόντων τους.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της EPSO http://jobs.eu-careers.eu έως τις 5 Ιανουαρίου 2017.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider