Διαγωνισμός για στελέχη Πληροφορικής σε τέσσερα υπουργεία

Αγγελική Μαρίνου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διαγωνισμός για στελέχη Πληροφορικής σε τέσσερα υπουργεία

Διαγωνισμό πρόσληψης στελεχών Πληροφορικής (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) θα διενεργήσει το ΑΣΕΠ για λογαριασμό υπουργείων και φορέων του Δημοσίου.

Ήδη η Ανεξάρτητη Αρχή απέστηλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση την 3K/2016 Προκήρυξη, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 58 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου σε φορείς του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού (Γεν. Γραμ. Εμπορίου, Γεν. Γραμ. Βιομηχανίας, ΕΤΕΑΝ Α.Ε.), στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κεντρική Υπηρεσία, Ε.Α.Κ.Θ), στο υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, καθώς και στην Ανώνυμη Εταιρία Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (Η.Δ.Ι.Κ.Α. Α.Ε.).

Οι ειδικότητες της προκήρυξης αφορούν 49 θέσεις ΠΕ Πληροφορικής, 2 θέσεις ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού και 7 θέσεις ΤΕ Πληροφορικής. Η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους υποψήφιους θα οριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες και θα είναι 20ήμερη.

Περισσότερες πληροφορίες στον δικτυακό τόπο www.asep.gr.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider