Διετής πρόσληψη στη Vodafone για απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Διετής πρόσληψη στη Vodafone για απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών

Τη δυνατότητα να ξεκινήσουν δυναμικά την καριέρα τους, μέσα από ένα ταξίδι εργασιακής εμπειρίας διάρκειας 24 μηνών, προσφέρει η Vodafone σε απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, μέσω του προγράμματος «Discover Vodafone».

Στόχος του προγράμματος που προκηρύσσεται για έκτη συνεχή χρονιά, είναι να βοηθήσει τους νέους να συνδεθούν με την πραγματική αγορά εργασίας, δίνοντας τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν ουσιαστική εργασιακή εμπειρία στην Vodafone, για δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες αναπτύσσουν δεξιότητες και απασχολούνται σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως Marketing, Τεχνολογίας Οικονομικών, Πωλήσεων κ.α εναλλάσσοντας ρόλους και έργα. Επίσης έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν και σε άλλες εταιρείες του ομίλου εκτός Ελλάδας, μέσω του Προγράμματος Columbus.

Τα τελευταία πέντε χρόνια η Vodafone έχει υποδεχτεί συνολικά 61 απόφοιτους ή τελειόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών /Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, από τους οποίους οι 44 έχουν ενταχθεί πλέον στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας και εργάζονται έως σήμερα. Για τη φετινή χρονιά, έχουν ήδη επιλεχθεί 5 απόφοιτοι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους στη Vodafone, και σύντομα η εταιρεία θα επιλέξει ακόμα 14 άτομα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα «Discover Vodafone» και να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους, στην ιστοσελίδα www.vodafone.gr/discover

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider