Έρχονται 300 προσλήψεις μονίμων στην ΕΥΔΑΠ και 150 στην ΕΥΑΘ

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Έρχονται 300 προσλήψεις μονίμων στην ΕΥΔΑΠ και 150 στην ΕΥΑΘ

Δύο νέες προκηρύξεις υψηλού ενδιαφέροντος, για προσωπικό αορίστου χρόνου, αναμένεται να εκδοθούν το φθινόπωρο, με διαδικασίες ΑΣΕΠ, με στόχο την αναβάθμιση και στελέχωση της ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ με νέο προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα η ΕΥΔΑΠ θα προσλάβει 300 άτομα με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μέσω του ΑΣΕΠ, στις εξής ειδικότητες:

ΔΕ και ΥΕ: ΔΕ Μηχανολόγοι 5, ΔΕ Ηλεκτρολόγοι 15, ΔΕ Τεχνίτες Αυτοκινήτων 3, ΔΕ Δομικών Έργων 12, ΔΕ Οδηγοί C Κατηγορίας 25, ΔΕ Οδηγοί C, D Κατηγορίας 5, ΔΕ Γραμματείς 5, ΔΕ Καταμετρητές 25, ΔΕ Φύλακες 20, ΔΕ Προσωπικό Η/Υ 2 ΥΕ Εργάτες 75 και ΥΕ Αποθηκάριοι 5.

ΠΕ και ΤΕ: ΠΕ Διοικητικοί 5, ΠΕ Οικονομικοί 15, ΠΕ Στατιστικοί 1, ΠΕ Αναλυτές Προγραμματιστές 5, ΠΕ Χημικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 20, ΠΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΠΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 4, ΠΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 2, ΠΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 7, ΤΕ Πολιτικοί Μηχανικοί 12, ΤΕ Τοπογράφοι Μηχανικοί 1, ΤΕ Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί 3, ΤΕ Ηλεκτρονικοί Μηχανικοί 3, ΤΕ Μηχανολόγοι Μηχανικοί 2, ΤΕ Προγραμματιστές 3, ΤΕ Διοικητικοί 2 και ΤΕ Οικονομικοί 15.

150 θέσεις στην ΕΥΑΘ

Στο μεταξύ, το υπουργείο Εσωτερικών άναψε το «πράσινο φως» στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) για την πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων σε δεκάδες ειδικότητες της Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας, η πολυπόθητη έγκριση ήρθε πριν λίγες ημέρες μετά από Πράξη Υπουργού. Το επόμενο βήμα για την Εταιρεία -ενδεχομένως και μέσα στην εβδομάδα που «τρέχει»- είναι να κατανείμει τις θέσεις ανά κλάδο και ειδικότητα και να καθορίσει τα γενικά και τυπικά προσόντα που απαιτούνται, ώστε να μπορέσει να αποστείλει το σχέδιο προκήρυξης στο ΑΣΕΠ για έγκριση.

Αναφορικά με την κατανομή των θέσεων, 55 θα καλυφθούν από υποψηφίους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 25 από υποψηφίους Τεχνολογικής και 70 από υπαλλήλους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Κάποιες από τις ειδικότητες που παραδοσιακά την ΕΥΑΘ είναι μεταξύ άλλων, οι εξής: Διοικητικών, Πληροφορικής, Αυτοματισμού, Καταμετρητών, Μηχανολόγων, Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων, Οδηγών και Υδραυλικών.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider