Εάν έχετε γένια, τρέξτε! Ξεκινούν οι οντισιόν για τους Vikings

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Εάν έχετε γένια, τρέξτε! Ξεκινούν οι οντισιόν για τους Vikings

Έχεις γένια και θέλεις να εργαστείς στην τηλεόραση; Η δημοφιλής σειρά Vikings ξεκινά οντισιόν! Πρόκειται για τα καθιερωμένα ετήσια castings της πετυχημένης σειράς, που έχει καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εάν μια συνηθισμένη καλοκαιρινή μέρα βρεθείς στο Temple Bar, στα κεντρικά του Δουβλίνου και δεις μπροστά σου μια τεράστια ουρά – πολύ πιο μεγάλη από ότι ίσως θα μπορούσες να φανταστείς – η οποία θα αποτελείται αποκλειστικά από όμορφους, νέους άντρες με μακριά μαλλιά και πλούσια γένια, μην απορήσεις. Έχουν τρέξει να προλάβουν την οντισιόν για τους Vikings.

Τα ετήσια castings για την τηλεοπτική σειρά έχουν πλέον καταστεί παράδοση. Και αυτό δεν αλλάζει ούτε φέτος. Ως συνήθως, οι οντισιόν είναι ανοιχτές σε όλους άνω των 16 ετών, το παρουσιαστικό των οποίων θα μπορούσε να «υποστηρίξει» τους γνώριμους χαρακτήρες της αγαπημένης σειράς.

Και για να είμαστε ακόμη πιο ακριβείς, παραθέτουμε την αγγελία της παραγωγής των Vikings:

«Αναζητούμε ψαράδες, ξυλουργούς, τεχνίτες, αγρότες, άντρες και γυναίκες με γνώσεις ξιφασκίας ή τοξοβολίας, ναυτικούς, καλλιγράφους, άντρες και γυναίκες που να γνωρίζουν τη λατινική διάλεκτο, να μιλούν την αραβική γλώσσα, μουσικούς, νοσοκόμες, εκπαιδευτές ζώων, κυνηγούς, αθλητικούς τύπους, αθλητές, μποξέρ, καλλιτέχνες, άντρες με μακριά μαλλιά και πλούσια γένια, χωρίς τατουάζ σε εμφανή σημεία του σώματος, γυναίκες με φυσικό χρώμα μαλλιών, καθώς και άντρες που δηλώνουν έτοιμοι να μακρύνουν τα μαλλιά τους και να αφήσουν γένια».

Εάν είσαστε κάποιοι από αυτούς τους τύπους ανθρώπων που περιγράφονται παραπάνω ή διαθέτετε έστω και ένα χαρακτηριστικό που να ταιριάζει – και υπό την προϋπόθεση φυσικά ότι επιθυμείτε να εργαστείτε στην τηλεόραση – τότε τρέξτε να προλάβετε! Οι οντισιόν για τους επόμενους… Vikings αρχίζουν!

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://www.facebook.com/events/1158741644150021/

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider