ΑΣΕΠ: 2.135 προσλήψεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
ΑΣΕΠ: 2.135 προσλήψεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Υγείας

Προκήρυξη για 2.135 προσλήψεις στο Δημόσιο, τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Οι θέσεις θα καλυφθούν απο επιτυχόντες προηγούμενων διαγωνισμών της Ανεξάρτητης Αρχής και συγκεκριμένα του έτους 1998. Το νέο προσωπικό θα τοποθετηθεί στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σε νοσοκομεία ανά την επικράτεια, στο ΣΕΠΕ, στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, στην Υπηρεσία Ασύλου και σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι υποψήφιοι έλαβαν στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π. έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης κατά κατηγορία και κλάδο, και εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 5 του ν. 3320/2005, θα πρέπει να υποβάλουν Αίτηση − Υπεύθυνη Δήλωση, για τη διεκδίκηση των εξής θέσεων:

- Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) Εκπαίδευσης: 720 θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: ΠΕ Γραμματέων, ΠΕ Διοικητικού−Λογιστικού, ΠΕ Διοικητικού−Οικονομικού.

- Τεχνολογικής (T.Ε.) Εκπαίδευσης: 372 θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: ΤΕ Γραμματέων, ΤΕ Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, ΤΕ Διοικητικού−Λογιστικού, ΤΕ Λογιστικού.

- Δευτεροβάθμιας (Δ.Ε.) Εκπαίδευσης: 1043 θέσεις των κλάδων/ειδικοτήτων: ΔΕ Γραμματέων, ΔΕ Διοικητικού−Λογιστικού, ΔΕ Διοικητικού.

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν όσοι έχουν ήδη διοριστεί ως τακτικό προσωπικό, μόνιμοι υπάλληλοι και υπάλληλοι με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, αλλά και όσοι διορίστηκαν ως τακτικό προσωπικό με οποιαδήποτε διαδικασία διορισμού ή πρόσληψης τακτικού προσωπικού στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα και εν συνεχεία παραιτήθηκαν.

Τέλος, εκείνοι που κατατάχθηκαν βάσει νέου πανελλήνιου πίνακα (Ανασύνταξη Πινάκων Κατάταξης Προκήρυξης ΑΣΕΠ 8/1997 σε σειρά διοριστέου σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5 του Ν. 3320/2005 και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider