O Γρηγόρης ψάχνει εργαζομένους στις Μπαχάμες

Viber Whatsapp Μοιράσου το
O Γρηγόρης ψάχνει εργαζομένους στις Μπαχάμες

Πώς θα σας φαινόταν να δουλεύατε στις Μπαχάμες για μια μεγάλη ελληνική αλυσίδα ταχείας εστίασης, με πληρωμένα όλα τα έξοδα σας;

Η αλυσίδα μικρογευμάτων Γρηγόρης αναζητά υπεύθυνο για το κατάστημα της στις εξωτικές Μπαχάμες, το οποίο έχει ανοίξει από το 2012 και η πορεία του είναι εξαιρετική.

Αν λοιπόν είστε έως 35 χρονών, γνωρίζετε αγγλικά, είστε επικοινωνιακός πρόσχαρος, πρόθυμος, εργατικός, συνεπής και συνεργάσιμος και αν επίσης διαθέτετε επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο της εστίασης, τότε δεν έχετε παρά να στείλετε το βιογραφικό σας.

Ποιες θα είναι οι απολαβές σας; Εκτός από το γεγονός ότι θα βρίσκεστε σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου, η αλυσίδα Γρηγόρης μικρογεύματα προσφέρει μισθό 1.200 δολ. (ήτοι 1.056 ευρώ), αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σας, ενώ παράλληλα καλύπτει την διαμονή σας, τα εισιτήρια αλλά και τα έξοδα για την έκδοση βίζας.

Να σημειωθεί ότι το κατάστημα Grecory’s, στις Μπαχάμες, βρίσκεται στην πρωτεύουσα του νησιού, στην πόλη Νασσάου και προσφέρει σε κατοίκους και τουρίστες του νησιού γευστικές ελληνικές προτάσεις, όπως παραδοσιακές πίτες, σάντουιτς, special ροφήματα μέχρι και τον αυθεντικό καφέ Coffeeright.

Εκτός από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, η γνωστή αλυσίδα καφέ έχει ήδη παρουσία σε Κύπρο, Ρουμανία και Αλβανία, όπου δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια και συνεχίζει την αναπτυξιακή της δραστηριότητα, στοχεύοντας νέες χώρες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider