Ημερίδες για τη βιομηχανία, την ενέργεια και τις εξορύξεις από το υπουργείο Οικονομίας

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ημερίδες για τη βιομηχανία, την ενέργεια και τις εξορύξεις από το υπουργείο Οικονομίας

Στην διοργάνωση τριών ημερίδων για Βιομηχανία και Ενέργεια και τις Εξορύξεις προχωρά το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την περαιτέρω επεξεργασία και εξειδίκευση των θέσεων που άπτονται της Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής (ΕΑΣ 2021)

Ειδικότερα το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης, υπό την επίβλεψη της Γενικής Γραμματείας Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων και του Γενικού Γραμματέα κ. Λόη Λαμπριανίδη, καθώς και της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας και του Γενικού Γραμματέα κ. Στρατή Ζαφείρη, διοργανώνει τις ημερίδες με θέματα :

«Βιομηχανία Ι (πλαστικά, χημικά, φαρμακοβιομηχανία)» τη Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου. Ώρα διεξαγωγής 12.00, αίθουσα 305α, Νίκης 5-7.

«Βιομηχανία ΙΙ (λοιπές βιομηχανίες)» την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Ώρα διεξαγωγής 12.00, αίθουσα. 305α, Νίκης 5-7.

«Ενέργεια & Εξορύξεις» τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου. Ώρα διεξαγωγής 12.00, αίθουσα. 305α, Νίκης 5-7. Η ημερίδα συνδιοργανώνεται με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Οι υπόλοιπες σχεδιαζόμενες ημερίδες με θέματα : "Τουρισμός και Πολιτισμός", "Λοιπές υπηρεσίες: ΤΠΕ, Logistics" κ.λπ.θα ανακοινωθούν συντόμως.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο email [email protected] και στα τηλέφωνα 210.3332546 -2544

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider