Τρέχουν οι προθεσμίες για τα προγράμματα Ενίσχυσης Τουριστικών ΜΜΕ

Δήμητρα Σκούφου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Τρέχουν οι προθεσμίες για τα προγράμματα Ενίσχυσης Τουριστικών ΜΜΕ

Έως τις 15 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν υποβάλλει τον φυσικό φάκελο υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι για ένταξη χρηματοδότησης από τη δράση "Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών".

Σύμφωνα με την απόφαση τροποποίησης υπ’ αριθμ. 3995/974/Β2/08-08-2017 της πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων οι δυνητικοί δικαιούχοι οι οποίοι υπέβαλαν ηλεκτρονικά αιτήσεις χρηματοδότησης θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 να υποβάλουν τον φυσικό φάκελο υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά .

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου. Προς διευκόλυνση των εμπλεκομένων στην διαδικασία υποβολής των φυσικών φακέλων μπορούν οι αναλυτικές περιοδικές δηλώσεις (να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή (cd).

Η υπεύθυνη δήλωση στοιχείων σχετικά με την ιδιότητα μικρομεσαίας επιχείρησης θα πρέπει να περιλαμβάνει και στοιχεία του έτους 2016, ενώ στη υπεύθυνη δήλωση των επιδοτήσεων που έχει λάβει κατά το παρελθόν η επιχείρηση, θα πρέπει να περιλαμβάνει και στοιχεία για τυχόν επιδοτήσεις (εντάξεις) εντός του τρέχοντος έτους 2017.

Επίσης λήγει σήμερα η προθεσμία προσκόμισης των απαιτούμενων συμπληρωματικών δικαιολογητικών ένταξης στο πρόγραμμα της Νεοφυούς Επιχειρηματικότητας.Η προθεσμία έως την 7η Σεπτεμβρίου 2017 είναι οριστική και μη τήρησή της οδηγεί στην απόρριψη του επιχειρηματικού σχεδίου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider