Στην ελληνική περιφέρεια επενδύει η JR Technologies

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Στην ελληνική περιφέρεια επενδύει η JR Technologies

Στην ελληνική περιφέρεια και μάλιστα στα Χανιά, αποφάσισε να επενδύσει η JR Technologies (JRT), εταιρεία τεχνολογίας για την υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών και της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, δημιουργώντας ένα πρότυπο κέντρο έρευνας και τεχνολογίας για τις εφαρμογές που αναπτύσσει.

Τα προϊόντα και οι εφαρμογές που αναπτύσσει η JRT, η οποία ιδρύθηκε το 2002 με αφετηρία την Αμερική, όπως τόνισε ο πρόεδρος της George Khairallah κατά την διάρκεια σημερινής παρουσίασης της εταιρείας, αποτελούν τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για την αεροπορική και ταξιδιωτική βιομηχανία, ώστε να προσαρμοστούν στα νέα NDC πρότυπα που έχει θέσει η ΙΑΤΑ, σχετικά με τον τρόπο που οι αεροπορικές εταιρίες προωθούν τα προϊόντα τους προς το επιβατικό κοινό. Η αγορά αυτή, υποστήριξε, αναμένεται να αναπτυχθεί δυναμικά τα επόμενα χρόνια και ο απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι η συνεισφορά στην ελληνική κοινωνία και οικονομία, με την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την υλοποίηση επωφελών πρωτοβουλιών για την ελληνική αγορά.

Η εταιρεία που έχει εγκαταστήσει την έδρα της από το 2015 στα Χανιά, υπάρχει πλέον και γραφείο στην Αθήνα, έχει στόχο την προσέλκυση νέων επιστημόνων από εξειδικευμένα τμήματα του Πανεπιστημίου Κρήτης. Στις νέες εγκαταστάσεις στην Κρήτη απασχολούνται 54 Έλληνες επιστήμονες στο αντικείμενο της ανάπτυξης λογισμικού.

Παράλληλα, η εταιρεία έχει σχεδιάσει μία σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων που θα υλοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο της εταιρείας στα Χανιά. Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το πρώτο πρόγραμμα κατάρτισης για νέους προγραμματιστές, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους 20 συμμετέχοντες, και αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλους τους επιτυχόντες θα προσφερθεί μια μόνιμη θέση εργασίας στην εταιρία.

«Η JRT πιστεύει στην νέα γενιά και επενδύει σε αυτή, υποστηρίζοντας την εξέλιξή της, καθώς αποτελεί το μέλλον μίας χώρας. Γι’ αυτό στηρίζουμε δράσεις που στοχεύουν στην ανάπτυξη, των δεξιοτήτων και των ενδιαφερόντων τους και στην δημιουργία του κατάλληλου περιβάλλοντος που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν σωστά. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τα Ελληνικά «ταλέντα» στην Ελλάδα και να ενισχύσουμε την εγχώρια αγορά, προσφέροντας νέες θέσεις εργασίας και βοηθώντας σε θέματα ανεργίας και οικονομικής ανάπτυξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της JR Technologies (JRT).

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider