Νέα έκδοση του «Ethnodigos» app της Εθνικής Ασφαλιστικής

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Νέα έκδοση του «Ethnodigos» app της Εθνικής Ασφαλιστικής

Την λειτουργία emergency button διαθέτει η νέα έκδοση της εφαρμογής, «Ethnodigos» της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το νέο αυτό εργαλείο, επιτρέπει στον χρήστη με την καταχώρηση δύο μόνο στοιχείων, να αποστείλει απευθείας μήνυμα στον συνεργαζόμενο πάροχο οδικής βοήθειας, αναφέροντας αν υπάρχει βλάβη ή ατύχημα. Έτσι εντοπίζεται, χωρίς καθυστερήσεις η ακριβής τοποθεσία ακινητοποίησης του οχήματος, με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του χρήστη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση: «Η διαδικασία είναι πολύ φιλική προς τον χρήστη, και τον απαλλάσσει από κουραστικές αναμονές στην τηλεφωνική γραμμή και από την προσπάθεια να περιγράψει με ακρίβεια την θέση του. Το μόνο που καλείται να κάνει, είναι να επιλέξει αν πρόκειται για βλάβη ή ατύχημα, να συμπληρώσει την πινακίδα κυκλοφορίας του οχήματός του, και το κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας στο οποίο θα τον καλέσει ο πάροχος οδικής βοήθειας».

Η εφαρμογή Ethnodigos διατίθεται δωρεάν, για συσκευές με λογισμικό iOS ή Android στα App Store και Play Store αντίστοιχα. Οι χρήστες, μπορούν να «κινηθούν» έξυπνα στην πόλη, χρησιμοποιώντας μια πληθώρα εργαλείων, όπως: χάρτη με σημεία ενδιαφέροντος (συνεργεία, πρατήρια καυσίμων, ATMs, νοσοκομεία, φαρμακεία), υπολογισμό νέας διαδρομής, υπενθύμιση parking, score οδήγησης κλπ.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider