Ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινούν οι έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα

Άμεσα ξεκινούν τους ελέγχους για τα ανασφάλιστα οχήματα η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και το Υπουργείο Οικονομικών, επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος Δημήτρης Μαζαράκης σε εκδήλωση την Τρίτη.

«Όλα είναι έτοιμα, όπως μας ενημέρωσαν από την ΑΑΔΕ και σε λίγες ημέρες ξεκινά ο έλεγχος, ο οποίος θα γίνεται τουλάχιστον δυο φορές το χρόνο», είπε ο κ. Μαζαράκης, επισημαίνοντας στη συνέχεια την ανάγκη να σταματήσει το φαινόμενο, 6 εκατομμύρια ασφαλιζόμενοι να πληρώνουν για τους 600.000 ανασφάλιστους.

Ο κ. Μαζαράκης σημείωσε ακόμη ότι η Ένωση έχει θέσει ως στόχο την ριζική λύση του προβλήματος επιβίωσης του Επικουρικού Κεφαλαίου.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Αυτοκινήτου της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και πρόεδρος του Συστήματος Φιλικού Διακανονισμού, Δημήτρης Ζορμπάς σημείωσε ότι ο στόλος των ασφαλισθέντων οχημάτων μειώθηκε στις αρχές του 2018 κατά περίπου 55.000 αυτοκίνητα, ενώ επιχειρείται από το υπουργείο η εξάλειψη του φαινομένου των ανασφάλιστων οχημάτων.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider