«Εγκλωβισμένοι» παραμένουν χιλιάδες οδηγοί με την Enterprise 

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Εγκλωβισμένοι» παραμένουν χιλιάδες οδηγοί με την Enterprise 

Στο… περίμενε παραμένουν περίπου 10.000 οδηγοί, οι οποίοι αναμένουν αποζημίωση από την ΕΠΥ Enterprise Hellas, θυγατρική της ασφαλιστικής εταιρείας με έδρα το Γιβραλτάρ Enterprise Insurance, που πτώχευσε τον περασμένο Οκτώβριο.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όσοι περιμένουν αποζημιώσεις θα πρέπει να στείλουν αιτήσεις στον ειδικό εκκαθαριστή που όρισε το Ανώτατο Δικαστήριο του Γιβραλτάρ. Ακόμη και έτσι δεν είναι σίγουρο ότι θα λάβουν από την εκκαθάριση τις αποζημιώσεις των ζημιών που τους έχουν προκαλέσει όσοι είχαν ασφαλίσει τα αυτοκίνητά τους στην συγκεκριμένη ΕΠΥ.

Στην ανακοίνωση της εταιρείας, γίνεται ξεκάθαρο πως ανάλογα με τα περιουσιακά στοιχεία που θα δημιουργηθούν από την εκκαθάριση ενδέχεται ο εκκαθαριστής να είναι σε θέση να πληρώσει τους δικαιούχους των έγκυρων ασφαλιστικών απαιτήσεων που εγκρίθηκαν ή των απαιτήσεων που προέκυψαν πριν την ημερομηνία αποποίησης αλλά αναγγέλθηκαν μεταγενέστερα. Κοινώς τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Αν δεν μπορέσει να αποζημιώσει ο εκκαθαριστής, τότε οι οδηγοί που περιμένουν χρήματα για ζημιές που τους προκάλεσαν ασφαλισμένοι στην Enterprise θα μπουν στην μακρά λίστα αναμονής που έχει το Επικουρικού Κεφάλαιο, το οποίο είναι και το αρμόδιο όργανο που πληρώνει για ζημιές που προκάλεσαν ανασφάλιστα οχήματα ή οχήματα των οποίων η ασφαλιστική έχει πτωχεύσει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι και οι συνεργάτες της Εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με έναν από τους παρακάτω τρόπους: Με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] Mε ταχυδρομική επιστολή στην διεύθυνση: T.Θ.: PR 79102, Π. Φάληρο Στο τηλέφωνο τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 10:00-15:00: 210 94 299 27

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider