«Ψήφος εμπιστοσύνης» η επένδυση της Fairfax στη Eurolife

Viber Whatsapp Μοιράσου το
«Ψήφος εμπιστοσύνης» η επένδυση της Fairfax στη Eurolife

Η επένδυση του ομίλου Fairfax στη Eurolife είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που δείχνει την εμπιστοσύνη στη χώρα μας και στις προοπτικές της ασφαλιστικής αγοράς και φυσικά της εταιρείας, τόνισε ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ασφαλιστικού ομίλου Eurolife ERB, Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους.

Οι κύριοι άξονες στους οποίους θα κινηθεί η στρατηγική του ομίλου, όπως τους ανέπτυξε ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, περιλαμβάνουν:

- Περαιτέρω επίτευξη οργανικής ανάπτυξης μέσω της διεύρυνσης των σημείων επαφής με τον πελάτη, της δραστηριοποίησης και σε εναλλακτικά δίκτυα και μέσω του σχεδιασμού και της ανάπτυξης ανταγωνιστικών νέων προϊόντων, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που παρέχει ο νέος μέτοχος.

- Ψηφιακό μετασχηματισμό του Ομίλου. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που έχει όνομα: Εurolife 2.0 Transformation to the point, συγκεκριμένο πλάνο ανάπτυξης, προσδιορισμένους στόχους και καθορισμένο χρονοδιάγραμμα 18μηνης υλοποίησης. Στόχος του προγράμματος είναι η πλήρης αναβάθμιση του συνόλου των εργασιών του ομίλου, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του ασφαλισμένου, την απλοποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών και τη βελτίωση της καθημερινότητας και του τρόπου αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες, με επίκεντρο πάντα τον πελάτη.

- Επιδίωξη μη οργανικής ανάπτυξης, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

- Περαιτέρω εδραίωση της αυτόνομης πορείας στην αγορά, σε συνέχεια της εξαγοράς και της αλλαγής βασικού μετόχου.

- Περαιτέρω επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου, των 340 και πλέον στελεχών του, μέσα από συνεχείς και εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις.

- Διαμόρφωση του βέλτιστου προϊοντικού χαρτοφυλακίου (Product mix), το οποίο θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Ομίλου, αλλά και θα απαντήσει ουσιαστικά στις ανάγκες του Έλληνα ασφαλιζόμενου.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider