Πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με Bitcoin

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Πώς μπορείτε να ταξιδέψετε με Bitcoin

Τα ταξίδια με Bitcoin είναι πραγματικότητα, καθώς αρκετές ταξιδιωτικές επιχειρήσεις δέχονται πλέον για τις υπηρεσίες τους πληρωμές σε κρυπτονομίσματα.

Όσοι έχουν ανοίξει λογαριασμό σε Bitcoin σε κάποιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, μπορούν να κάνουν κατευθείαν τις αγορές τους διαδικτυακά, όπως ακριβώς και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Σημειώνεται βέβαια η διακράτηση Bitcoin εμπεριέχει κινδύνους, λόγω της πολύ μεγάλης διακύμανσης της τιμής του τους τελευταίους μήνες. Εάν, όμως, έχει επενδύσει κάποιος σε κρυπτονομίσματα και θέλει να τα εξαργυρώσει προγραμματίζοντας τα επόμενα ταξίδια του, μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιας από τις παρακάτω επιχειρήσεις:

Αεροπορικές εταιρείες:

Bitcoin.Travel: Ειδικός ταξιδιωτικός ιστότοπος που δημιουργήθηκε το 2011 και πραγματοποιεί όλες τις συναλλαγές για κρατήσεις εισιτηρίων και καταλυμάτων σε Bitcoin.

eGifter.com: Ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει δωροκάρτες σε πάνω από 250 εμπόρους και επιχειρήσεις λιανικής. Εδώ μπορείτε να βρείτε δωροκάρτες για τις αεροπορικές Southwest και American Airlines.

Gyft.com: Και εδώ μπορείτε να αγοράσετε δωροκάρτες για ταξίδια με τις American Airlines, Delta, Hotels.com και Southwest Airlines.

Far Eastern Air: Αεροπορική με έδρα την Ταϊβάν που δέχεται Bitcoin για περισσότερες από 20.000 πτήσεις

airBaltic: Μια από τις πλέον καινοτόμες αεροπορικές εταιρείες που «ανοίχθηκε» πρόσφατα και στα κρυπτονομίσματα. Πραγματοποιεί πτήσεις σε Ευρώπη, Ρωσία και Μέση Ανατολή.

FlyPeach: Η πρώτη ιαπωνική αεροπορική εταιρεία που δέχεται Bitcoin και πραγματοποιεί διεθνείς πτήσεις.

Ξενοδοχεία

9flats: Αυτός ο ιστότοπος σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για διαμονή σε καταλύματα που δέχονται κρυπτονομίσματα

Αεροδρόμια

Αεροδρόμιο του Ντένβερ: Στο αεροδρόμιο του Κολοράντο οι επιβάτες μπορούν να πληρώσουν το πάρκινγκ με Bitcoin, εκτός από χρεωστική ή πιστωτική κάρτα

Αεροδρόμιο του Μπρισμπέιν: Είναι το πρώτο αεροδρόμιο του κόσμου που είναι φιλικό στα κρυπτονομίσματα. Στο αεροδρόμιο αυτή της Αυστραλίας μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας σε Bitcoin σε πολλούς εμπόρους.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider