Μαυραγάνης: Τέλη κυκλοφορίας με βάση την αξία του οχήματος

Viber Whatsapp
Μοιράσου το
Μαυραγάνης: Τέλη κυκλοφορίας με βάση την αξία του οχήματος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του insider.gr στην Google

Τα τέλη κυκλοφορίας θα υπολογίζονται αναλογικά με την αξία του οχήματος και τις εκπομπές ρύπων από το 2019, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

«Η εισήγηση του υπουργείου Μεταφορών είναι η αναλογικοποίηση με την αξία του αυτοκινήτου και βεβαίως να λαμβάνονται υπόψη και τα περιβαλλοντικά κριτήρια», είπε ο κ. Μαυραγάνης στον ΑΝΤ1.

Αναφορικά με τα ανασφάλιστα οχήματα ο κ. Μαυραγάνης σημείωσε ότι σήμερα Τρίτη, πάνω από 436.000 ιδιοκτήτες οχημάτων θα λάβουν μέσω Taxisnet τα πρόστιμα.

Ο υφυπουργός Μεταφορών έκανε ωστόσο λόγο για μείωση του αριθμού των ανασφάλιστων οχημάτων μέσα σε ένα χρόνο επισημαίνοντας πως «πέρυσι τέτοια εποχή ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων ανέρχονταν σε 1,2 εκατομμύρια οχήματα. Τώρα ο αριθμός τους έχει μειωθεί κατά 800.000 οχήματα».

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάζονται αυτή τη στιγμή

Προβατίνα τέλος!

Το ΣτΕ ακύρωσε τρεις άδειες λειτουργίας ιδιωτικών πανεπιστημίων

Κούρεμα προστίμων έως 50% για όσους κλείνουν γρήγορα τις φορολογικές υποθέσεις

Φόρτωση BOLM...

reader insiderinsiderinsiderinsiderinsider