Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεταμόρφωση

Viber Whatsapp Μοιράσου το
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μεταμόρφωση

Έως τις 6 το πρωί της Πέμπτης (27-7-2017) θα ισχύει ο αποκλεισμός του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου, στην εθνική οδό Αθηνών- Λαμίας, και τα μέτρα της Τροχαίας στο συγκεκριμένο κομμάτι του αυτοκινητοδρόμου, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω ασφαλτικών εργασιών, που ξεκίνησαν από χτες αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα, από την Τροχαία έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στο τμήμα από την 16,7 χιλιομετρική θέση έως την 15,2, ως ακολούθως:

* Διακοπή της κυκλοφορίας, από 22:00- 06:00, χτες, σήμερα και αύριο, στη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, προς Αθήνα.

* Πλήρης αποκλεισμός του ανισόπεδου κόμβου Τατοΐου, προς Αθήνα, τις ίδιες ώρες.

Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων για την έξοδο θα διεξάγεται από τον ανισόπεδο κόμβο Πύρνας και τον αριστερό παράδρομο προς τον ανισόπεδο κόμβο Τατοΐου, ενώ για την είσοδο προς Αθήνα τα οχήματα θα εισέρχονται επί της Ν.Ε.ΟΑ.Λ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία και στο ύψος του κόμβου Πύρνας θα κάνουν αναστροφή για να κινηθούν προς Αθήνα.

Από την Τροχαία παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider