Eurobank και Eurolife επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία

Κώστας Κετσιετζής
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Eurobank και Eurolife επεκτείνουν την στρατηγική τους συνεργασία

Την συνεργασία τους επεκτείνουν Eurobank και Eurolife εντάσσοντας στη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων που πωλούνται από τα υποκαταστήματα της τράπεζας και ασφαλίσεις Υγείας, θέλοντας να καλύψουν το σημαντικό κενό που αφήνει πίσω του ο δημόσιος τομέας, ο οποίος συρρικνώνεται συνεχώς.

Τράπεζα και ασφαλιστική επεκτείνουν τη σειρά ασφαλιστικών προγραμμάτων «Εξασφαλίζω» με τα νοσοκομειακά πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη» και σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής προσφέρουν ολοκληρωμένη νοσοκομειακή και εξω - νοσοκομειακή κάλυψη με στόχο την μέση ελληνική οικογένεια.

Ειδικότερα, μέσω των υποκαταστημάτων της Eurobank θα προσφέρονται τα προγράμματα:

- «Εξασφαλίζω – πρόληψη» το οποίο περιλαμβάνει ιατρικές επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις με το κόστος να ξεκινά για μια οικογένεια (μέχρι 6 μέλη) από 99 ευρώ τον χρόνο και ατομικά από 49 ευρώ τον χρόνο.

- «Εξασφαλίζω – πρόληψη και περίθαλψη» το οποίο παρέχει τόσο πρωτοβάθμιες όσο και δευτεροβάθμιες υπηρεσίες υγείας από τον όμιλο της Ευρωκλινικής και τις συμβεβλημένες με αυτόν τον κλινικές. Το κόστος ξεκινά από τα 95 ευρώ τον μήνα για μια οικογένεια με γονείς στην ηλικία των 35 ετών και δύο παιδιά.

Τέλος παρέχει και το πρόγραμμα «Εξασφαλίζω πρόληψη και περίθαλψη για το παιδί μου» το οποίο αφορά όσους ενδιαφέρονται για λύσεις υγείας μόνο για τα παιδιά με το κόστος να ξεκινά από τα 12 ευρώ τον μήνα για το κάθε τέκνο.

Όπως δήλωσε την Δευτέρα κατά την παρουσίαση της στρατηγικής συνεργασίας ο διευθύνων σύμβουλος της Eurolife Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου: «Αυτή τη στιγμή οι πολίτες χρειάζονται την συνδρομή της ιδιωτικής ασφάλισης περισσότερο από ποτέ, καθώς μειώνονται τα εισοδήματα του παράλληλα με τον περιορισμό των δημοσίων δαπανών για την υγεία…Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της ελληνικής οικογένειας και συνεχίζουν να παρέχουν τις κύριες καλύψεις αλλά με προσιτά ασφάλιστρα».

«Η μακροπρόθεσμη επιτυχία στηρίζεται πια στη διαμόρφωση, βαθύτερων, μακροχρονίων και προσωπικών δεσμών με τους πελάτες μας. Θέλουμε δηλαδή οι εργαζόμενοι, τα νοικοκυριά, οι επαγγελματίες που αποφασίζουν να σχεδιάσουν τη ζωή -τη δική τους και της οικογένειάς τους- να έχουν δίπλα τους όχι απλώς έναν οργανισμό που τους παρέχει δάνεια και χρηματοοικονομικά προϊόντα, αλλά έναν αξιόπιστο σύμβουλο», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank Φωκίων Καραβίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι περισσότεροι από 121.500 πελάτες της Eurobank είναι ασφαλισμένοι στην Eurolife με προγράμματα αποταμίευσης. Περίπου 307.000 πελάτες της τράπεζας έχουν τουλάχιστον ένα προιόν της Eurolife.

Όπως σημείωσαν οι κ. Καραβίας και Σαρρηγεωργίου σημαντικό πλεονέκτημα της συνεργασίας των δύο εταιρειών είναι ο κοινός, ισχυρός μέτοχος, η Fairfax, που έχει μεγάλη παράδοση και διεθνή εμπειρία στις υπηρεσίες ιδιωτικής ασφάλισης και σταθερό, επενδυτικό σχεδιασμό στην Ελλάδα. Εξάλλου η Eurobank παραμένει μέτοχος της Eurolife με ποσοστό 20%.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider