Ξεκινά το Road Show για το ομόλογο της Eurobank

Βάσω Αγγελέτου
Viber Whatsapp Μοιράσου το
Ξεκινά το Road Show για το ομόλογο της Eurobank

Σήμερα, Τετάρτη, ξεκινά το Road Show της Eurobank για τη νέα, καλυμμένη ομολογιακή της έκδοση, η οποία αναμένεται να ανέλθει στα 500 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της τράπεζας.

Η Eurobank παίρνει τη σκυτάλη από την Εθνική Τράπεζα, η οποία ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία την έκδοσή της πριν λίγες ημέρες, αντλώντας 750 εκατ. ευρώ με επιτόκιο 2,90%.

Σύμφωνα με πληροφορίες του insider.gr, το Road Show ξεκινά από το Λονδίνο και θα συνεχιστεί σε Μιλάνο, Φρανκφούρτη και Μόναχο και θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα.

Αμέσως μετά θα ανοίξει και το βιβλίο προσφορών και το ενδιαφέρον αναμένεται ιδιαίτερα έντονο, εάν λάβει κανείς υπόψη ότι για το ομόλογο της Εθνικής το βιβλίο προσφορών έμεινε ανοιχτό μόνο για τέσσερις ώρες την περασμένη εβδομάδα..

Οι ελληνικές τράπεζες στρέφονται, η μία μετά την άλλη, στην αγορά των ομολόγων, σε μια προσπάθεια να ανεξαρτητοποιηθούν από τον ακριβό ELA για να ενισχύσουν τη ρευστότητά τους και να ανοίξουν τη «στρόφιγγα» των δανείων προς τις επιχειρήσεις. Και η Alpha Bank έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να προχωρήσει σε έκδοση καλυμμένου ομολόγου τους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το insider.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

gazzetta
gazzetta reader insider insider